![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 12.12.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Naime, uzeo sam nov laptop, marke HP, koji je dosao bez operativnog sistema. Probao sam da gaa upalim bez sistema, i odmah sam ga zatim ugasio. Kada sam instalirao Windows, primetio sam jednu "falinku". Laptop radi odlicno (da ga ne ureknem), ali pri paljenju ne prikazuje logo proizvodjaca (HP)
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 31.8.2011.
Zahvaljeno 29 puta na 29 poruka
|
![]()
Pozdrav Urose.Mislim da to nije kvar nego je jednostavno tako.Naime iz iskustva sa drugim laptopovima imao sam slican slucaj.Kada je u biosu podeseno da radi u uefi rezimu i fast boot opcija ukljucena mislim da preskace neke dijagnosticke testove ploce,memorije....i ide direktno na sistem.Kada sam podesio da radi u legacy i bez fast boot funkcije dobijao sam logo proizvodjaca.Mislim da na kraju krajeva logo uopste nije bitan ako ti sve ostalo radi kako treba.Nadam se da sam pomogao.Sve najbolje
![]() Poslednja ispravka: simass (22.9.2015 u 20:55) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 12.12.2011.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Hvala mnogo na brzom odgovoru
![]() Radi, da ga ne ureknem, ali me to bas kopka jer znam da je pokazivao logo na prvom paljenju, kao i C i D particiju, ali nakon dizanja sistema nije bilo ni D ni logoa, pa sam pomislio da je povezano. D disk sam namestio, ali ko ovoga sam lomio glavu. Hvala jos jednom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
factory, hewlett packard, home screen, laptop, windows 8.1 |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows 8.1 i problem sa Nvidiom. Spasavajte! | Isko | Operativni sistemi | 11 | 8.3.2014 16:44 |
Problem sa pristupom https vezama | Miki2 | Operativni sistemi | 2 | 26.8.2013 10:04 |
Problem HDD Led Sija kao Sumanut (negasi se) | King SRB | Kvarovi | 19 | 10.7.2013 7:21 |
Problem sa instalacijom windowsa blue screen | VedranCG | Kvarovi | 1 | 24.6.2013 16:08 |
Problem sa TASKBAROM | Dapper | Operativni sistemi | 6 | 11.12.2008 17:01 |