![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 3.4.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam jedan problem sa racunarom i vec gotovo godinu dana pokusavam bezuspesno da ga resim.
Naime, pri kopiranju vecih fajlova, npr. filmova desava mi se da slobodna RAM memorija pocne toliko da opada da vrlo brzo dodje do 5-6MB i tu racunar potpuno blokira da je moguce samo na dugme ga restartovati. Inace imam jaku masinu i 512MB RAM-a. Neke stvari koje sam ja primetio su da se to desava kada je pokrenuto preko 25 procesa, tako da ja ubijanjem nekih procesa i spustanjem na 22-23 bez problema prekopiram CD ili DVD. Medjutim, sada jednostavno ne mogu da imam manje od 25 procesa i imam ogroman problem jer npr. ne mogu nijedan DVD da prekopiram na HD. Napominjem da je i moj ortak imao isti problem, ali je njemu volsebno nestao, ni on sam ne zna sta je uradio, a meni i dalje traje. Formatirao sam cak i ceo HD, i nakon pokretanja samog OS sve je OK, ali cim instaliram samo najosnovnije programe opet isto. Jedino sam siguran da je problem softverski jer imam dva racunara i na oba se desava isto. Takodje sam instalirao i nekih desetak antivirusa i antispyware-a, i sa svima skenirao racunar, i svaki je pronasao ponesto, ali problem i dalje traje. Molim vas pomozite mi, jer vec postajem ocajan!!! |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa zvukom u Premieru 6.0 | psmokvic | Video/TV softver | 2 | 9.12.2006 22:11 |
YOUR PRODUCT KEY - problem sa upgrade-om WinXP | boljanici | Operativni sistemi | 17 | 27.5.2006 23:23 |
veliki problem sa nec 4550 dvd-om | uplasenko | Nosači podataka | 10 | 4.4.2006 19:18 |