![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 28.10.2014.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 23.1.2008.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 366 puta na 331 poruka
|
![]()
Sve zavisi da li je taj punjac kompatibilan po pitanju fast charge tehnologije sa tvojim telefonom. Za slucaj da nije uvek ca da ima fall back na 500mA, 1A ili 2A opcije na 5V koje su uglavnom osnovne i najzastupljenije.
Proveri sta telefon podrzava i pre te nove kupovine da ne kupis mozda opet neki koji nije adekvatan izbor za tvoj telefon. Najcesce kod android telefona je mogao da se sretne Quick charge u nekoj od verzija, dok postoje i standardi poput power delivery, smart charge itd. pa moze doci do situacije koju ti imas da punjac jednostavno nije kompatibilan za brzo punjenje i radi kao obican/standardan punjac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 11.2.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 101 puta na 95 poruka
|
![]()
Ako kabl nije došao sa punjačem, obavezno obrati pažnju na to koji koristiš. Na mom punjaču za Poco F3 (kućnom doduše), ako koristim kabl koji mi je ostao od Galaxy S8, a ne fabrički, nema quick charge-a. Ubodem Xiaomi-jev, quick normalno cepa.
Imaj na umu i da količina/brzina "punjenja" nije ista na svim procentima napunjenosti baterije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 28.10.2014.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
od pre 2-3 meseca je punjač počeo da puni sporo, tako da sam tek tada instalirao aplikacije kada sam primetio. Merio sam sa tri aplikacije i sve isto pokazuju. Dok je punio kako treba nisam ni znao da postoje ovakve aplikacije
![]() Nije do kabla, probao sam sa više njih |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Probaj da očistiš port na telefonu. To se meni desilo, bio je pun prašine, a mislio sam da je do punjača.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
[Mobilni telefon] Nokia N97 | NjegovaWisost | Opisi, recenzije i testovi | 28 | 17.12.2010 18:57 |
Telefon do 60evra! | gagi_ns | Aparati i oprema | 16 | 20.6.2009 8:24 |
Telefon i ADSL? | crni_vatreni | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 11.11.2007 15:41 |
preporuka za telefon do 200 e | Iwan88 | Aparati i oprema | 9 | 12.2.2006 22:55 |