![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 15.9.2007.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam Supernova internet. WiFi ruter je u dnevnoj sobi, povezan je sa kablom koji ide iz zida. Laptopovi su u drugoj sobi koja je izgleda previše udaljena i poprilično je loš domet i stalno secka. Secka signal i na telefonu, tj. slab je. Stavim neki download na telefonu i ide 1, 2, 3%, stanem na prag sobe i za 3 sekunde stigne do 97%.
Očigledno rešenje bi bilo da samo uzmem jedan kabl od 7-8 metara i spojim laptop i ruter, ali to nije izvodljivo jer onda ne bi mogla da se zatvaraju vrata od soba, saplitali bi se od kablove, morali bi da se kucaju u parket da ne beže itd. Tako da mislim da je rešenje da kupim neki pojačivač signala. Treba mi pomoć šta mi tačno treba? https://mi-srbija.rs/smart-home/mrez...e-extender-pro Da li je dovoljno da ovo instaliram i utaknem u zid negde na pola puta između rutera i kompa, pa da prestane da secka net? Tako deluje na YouTube klipovima ali nisam siguran i dalje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 17.3.2009.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 182 puta na 175 poruka
|
![]()
Možeš i sa tim extenderom.
Ja imam neki TPLink i završava mi posao tj proširuje mi signal od sobe do terase. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako najeftinije pojačati domet WiFi signala ? | pmale | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 11.12.2018 17:19 |
Lak način za pojačavanje WiFi signala :) | ZoNi | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 10.11.2017 14:09 |
Zamrzavanje slike na laptopu uz gubljenje WiFi signala | buraz | Kvarovi | 0 | 8.10.2017 19:52 |
Wifi pojacivac signala? | vboba89 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 28.2.2015 11:15 |
Emitovanje WiFi signala, sta mi je potrebno? | freeminder | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 10.8.2012 13:01 |