![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 10.7.2018.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Prije nekoliko dana desilo mi se to da su mi se pojavili kvadratići raznih boja i popunili mi ekran. Računar je sav bio zakočio, nasilno sam ga restartovao nakon čega je sve bilo uredu. Nakon nekog vremena zaštopao mi je i sam se otkočio. U donjem desnom uglu pisalo je:
"Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 353.62 stopped respodning and has successfully recovered." To mi se dešavalo sve češće, pa i sada. Burazer mi je rekao da je prije nego li se to desilo da mu se pojavio Blue Screen. To je sve što znam. Hvala unaprijed. Spertifikacije računara: https://imgur.com/9bw0Ld4 https://imgur.com/WAyuIuo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Hoćeš iskreno ili da uvijam. Nema rešenja sem nove grafičke. Memorija joj je na izdisaju, ali i GPU. Možeš da probaš da grafičku odneseš do nekog servisa koji radi posao "pečenja" grafičkih pa da probaš posle da li će hteti da radi. I to sve pod uslovom da je samo došlo do odlemljivanja GPU, ali ako nije, nego je i memoria u pitanju, skupljaj pare za novu grafičku. Nema drugog rešenja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 431
Zahvaljeno 3.975 puta na 3.699 poruka
|
![]()
probaj da odvrneš ventilatore možda se pregreva..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 308
Zahvaljeno 365 puta na 267 poruka
|
![]()
Ako je graficka (a lici da jeste) nemoj dzaba da da je nosis na pecenje, to moze da joj produzi zivot do nekoliko meseci najvise (obicno je znatno manje, mesec-dva), tako da u svakom slucaju skupljaj lovu za novu. Pre toga pokusaj na integrusi da vidis kako radi komp (mislim da je taj cpu ima).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
Član od: 10.7.2018.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Hvala gospodo. I predpostavljao sam da cu je morati mijenjati.
Neki predlog za grafičku na ovoj konfiguraciji? Ne treba biti nista previse zahtjevna jer igrice koje se najčešće igraju su League-of-legends i CSGO. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.607
Zahvaljeno 10.901 puta na 6.984 poruka
|
![]()
1050 ili 1050 Ti je logičan apgrejd sa te tvoje 750 Ti. Ako nisi pri parama pojuri neku polovnu na oglasima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 60
Zahvaljeno 83 puta na 76 poruka
|
![]()
A cekaj, jesi ti probao da stavi novi sistem? Windows 7 opet ili 8.1 ili cak i Windows 10 sa poslednjim driverima. Vrv crkava, al sto ne probas i to?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
graficka karica, kvarovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem plavi ekran Win 10 | mali41 | Operativni sistemi | 4 | 16.12.2016 1:48 |
Kako da uđete u SAFE MODE u Windows 8 i 8.1 operativnom sistemu | Kompjuterija | Kvarovi | 1 | 19.5.2014 18:48 |
MSI K9N6VGM-V problem sa instalacijom WIndows XP-a | 4th Dimension | Operativni sistemi | 4 | 6.9.2012 9:29 |
Netbook problem, Safe Mode ne uspeva? | karlo | Kvarovi | 0 | 1.2.2010 19:43 |
Windows xp mode | srga88 | Prenosni računari | 3 | 23.12.2009 14:13 |