![]() |
![]() |
|
Pravljenje igara Programski jezici, tehnike, alatke u službi pravljenja igara... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 7.5.2013.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav.
Imam problem sa programom Unity 3D... Imao sam isti ovaj problem i pre nekoliko godina kada sam prvi put skinuo program te sam odma batalio i sad kad sam se ponovo zainteresovao, opet isto :/ Naime, tek sam instalirao unity i cim otvorim prvi put, nista jos ni ne kliknem, niti pravim bilo sta (posto ni ne znam jos uvek kako se radi), meni on izbacuje sledece greske i u Visual Studiu izbacuje malih stotinak gresaka Trazio sam svugde na google i nisam uspeo da nadjem resenje.. Znaci ponavljam, nisam nista jos ni krenuo da pravim , tek sam instalirao aplikaciju i odma izbacuje ove greske.. Probao sam da reinstaliram nekoliko puta, nije pomoglo.. Nadam se da neko ima resenje, hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 4.907 puta na 2.844 poruka
|
![]()
Možda da prvo pročitaš neku dokumentaciju pre puštanja ovako bez ikakvog predznanja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ta tvoja "Moja prva 2D igrica" vjerovatno ima više rupa nego dovršenih elemenata, a fino ti piše da greške sprečavaju normalno izvođenje iste. Pošto kažeš da nisi prije radio u Unityju, pretpostavljam da si negdje skinuo tu "gotovu" igru koja zapravo nije gotova, ili ti fali neki dependency/podešavanje/parametar (uvijek će ti nešto faliti ako je igru kreirao neko drugi po svom).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 7.5.2013.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Isao sam new project , stiklirao 2D i nazvao ga tako.. Nista nisam skidao, niti ubacivao.. Pa ne znam kakva dokumentacija moze da bude u pitanju, odakle da krenem ako ne od pokretanja programa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 4.907 puta na 2.844 poruka
|
![]()
Na primer, od učenja jezika C#, s obzirom da su greške koje kompajler prijavljuje vezane za preklapajuće definicije, neimplementirane metode itd. Unity nije GameMaker Studio pa da samo isklikćeš nešto, to je kompletan SDK i moraš dobro da znaš jezik koji se koristi. Takođe, možda si targetovao pogrešnu verziju .NET-a u Visual Studio projektu, možda koristiš pogrešnu verziju VS, možda nisi uvezao sve Unity pakete koje projekat traži, možda to nije runnable projekat nego samo skelet koji treba da dopunjuješ na osnovu tutorijala, itd.
http://unity3d.com/learn |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vicevi | Oblivion | Cvet kompjutera | 5481 | 27.5.2022 5:52 |
Instalacija Retail Snow Leoparda na Asus P5Q-E i slične ploče | Mickie | Operativni sistemi | 60 | 12.8.2010 10:15 |
Problem sa zvukom - da li je do hardware-a ili nesto drugo? | FiresnakE | Kvarovi | 6 | 5.3.2010 12:08 |
Problem sa podacima na HDD-u | d1arsenovski | Nosači podataka | 13 | 15.11.2009 19:39 |
Align problem, stalno stavlja defaultno na centar | xsalex | Web dizajn | 2 | 5.9.2009 22:20 |