![]() |
![]() |
|
Zaštita Virusi, anti-virus programi, firewall... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 17.4.2008.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav svima!
Pre nekog vremena mi se u kompu pojavio užasno dosadan virus koji na vrhu ekrana svako malo kuca nulu. Problem je u tome što se ta nula otkucava i u tekstu koji pišem, pa je evo i u ovom pisaniju bilo jedno 10 puta. Od zaštite u kompu imam AVG i Symantec Antivirus, ali ga ni jedan ni drugi ne registruju. Svesna sam toga da ovi programi i ne pružaju neku veliku zaštitu, saveti su dobrodošli... Bila bih više nego zahvalna za svaku pomoć! 00000000 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Za početak proveri da ti se nije zaglavio taster "0"
![]() Ako to nije slučaj proveri u procesima da li postoji neki sumnjivi, ako ne znaš sama da proceniš postavi screenshot sa svim procesima pa da vidimo u čemu je problem ili idi redom i kucaj na google da proveriš šta koji znači. Srećno! |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku RuleMaker na korisnoj poruci: | ||
00000 (17.4.2008) |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Probaj sledece :
zameni tastaturu nekom drugom - tako ces makar znati da li je do nje ili nije. Drugo, probaj ovo : Idi na START->Run Kucaj "cmd" i udri ENTER u cmd-u kucaj ovo : Kod:
WMIC /OUTPUT:C:\ProcessList.txt PROCESS get Caption,Commandline,Processid ili Kod:
WMIC /OUTPUT:C:\ProcessList.txt path win32_process get Caption,Processid,Commandline |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku fingerprint na korisnoj poruci: | ||
00000 (17.4.2008) |
![]() |
#4 |
Novi član
|
![]()
Definitivno nije problem u tastatuti, to bi bilo isuviše jednostavno. Nula, naime, izlazi u vrhu ekrana, na jednoj plavoj, grafički lepo obrađenoj liniji. A i ta nula je lepo urađena. Kakav god kvar na tastaturi da je u pitanju, ne bi mogao da proizvede tako nešto.
Pokušaću sa ovim što ste mi predložili, čim se dokopam tog drugog kompa. Slikala bih vam i tu nulu, ali je neivesno kada će se pojaviti, celo veče je nema. Hvala i javljam se! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Ipak, ako uspes udari screenshot...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
zameni avg za nod 32 uradi update i probaj onda ako ga nod nenadje imas problem pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 28.1.2008.
Zahvalnice: 78
Zahvaljeno 36 puta na 25 poruka
|
![]()
taj virus koliko ja znam nece ocitati ni jedan Antivirus! Zbog toga sto je to ubacen fajl koji neuzima nista iz kompjutera vec samo kuca nulu na ekranu! Antivirus ga nemoze prepoznati jer misli da je neki program sto i jeste posto nesalje IP niti prima neke komande od drugog. To je jedan od onih Funny virusa koji rade na tajmer! Jedino sto predlazem jeste je da pregleda Start up i ako tu ima nesto sumnjivo to je!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku MilosTintor na korisnoj poruci: | ||
00000 (19.4.2008) |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
Jedno dobro resenje za sve startup muke je WinPatrol. Ako je virus tu, on ce ga naci...
http://www.winpatrol.com/ |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku fingerprint na korisnoj poruci: | ||
00000 (19.4.2008) |
![]() |
#9 |
Novi član
|
![]()
Instalirala sam winpatrol i iščistila startup. Nula se ne pojavljuje otad. Izgleda da je pomoglo. Juhuuu!
Hvala puno na pomoći! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji anti virus za vistu? | LoMi | Zaštita | 18 | 15.4.2008 11:06 |
Koji je firewall kompatibilan sa Kaspersky Anti - Virus 7? | Space_Cigo | Zaštita | 21 | 23.2.2008 20:56 |
Koji je ovo virus - WIn32/Zperm | Jenkiduduldu | Zaštita | 1 | 26.9.2007 12:09 |
virus koji brise sve po redu | 3*.v1ru5 | Kvarovi | 2 | 4.1.2007 14:44 |
Uzeo bih IrDA na USB2.0 - koji je najbolji ??? | Ilic Marko | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 23.2.2006 19:45 |