![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 11.10.2020.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav svima, nadam se da sam pogodio podforum.
Osvežavam komp ovih dana i značilo bi mi par saveta da prelomim oko ventilatora za kućište (cyclops V). Prioritet je da budu što je moguće tiši. Smatram da bi mi 2 bila sasvim dovoljna. Prednji, sa 3pin priključkom sam mislio Arctic p12 silent. Za zadnji, sa PWM, se dvoumim između ponovo Arctic p12, i LC-CF-120pro. Prvi je naširoko nahvaljen, za drugi ne mogu naći nikakav review. Po specifikacijama deluje vrlo dobro i navodno mu je maks buka 15dB. Šta vi kažete? I još jedno pitanje, koliko uopšte ima smisla priča oko pozitivnog i negativnog pritiska u kućištu kod ovih najjeftinijih modela, pretpostavljam da mora biti kvalitetno izolovano da bi se primetila neka korist? |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Sleep mode win 7, ventilatori rade | Staticshokk | Ostale komponente | 5 | 2.6.2012 15:49 |
120mm & 140mm ventilatori [TEST] | Thaedass | Ostale komponente | 62 | 25.8.2011 22:01 |
LED ventilatori | Vajsmilan | ŠDK - Ostale komponente | 9 | 4.7.2011 10:28 |
Kompjuter nece da se upali. Samo ventilatori rade | JBlitzkrieg | Kvarovi | 16 | 15.12.2009 18:04 |
Ventilatori, ventilatori... | draggon | Ostale komponente | 7 | 12.11.2007 6:56 |