![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Ovo se retko kome dešava:
![]() ![]() Pre par dana ćale je naglo iščupao USB kabl od joysticka i sa njim i plastični deo koji se nalazi u USB utičnici. Danas sam vukući kabl (usb-mini usb) za telefon i fotoaparat stolicom prešao preko većeg USB priključka i iskrivio ga. ![]() Medjutim drugi put kad sam gurnuo sve što je bilo na usb-u se ugasilo (štampač, internet, flash) i nije htelo da radi. Tek nakon restarta se upalilo normalno. Šta se desilo? Sad se bojim da ponovo guram u taj port, da se ponovo to ne desi. zanima me šta da radim imali spasa, i da li da očekujem neke veće kvarove? Stvar je u tome što usb ulazi samo u taj pokvareni port jer je iskrivljen... ![]() Nemojte mi samo prigovarati da sam trebao biti pažljiviji... Pažljiv sam poprilično sa svim komponentama i kompom uopšte al desi se... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 3.963
Zahvaljeno 2.992 puta na 2.089 poruka
|
![]()
Rasklopi sve i zalemi i vrati delove portova pazljivo kako bi i trebali da budu ali da ne napravis kratak spoj. Ako si iscupao nesto sa ploce ili nesto slomio tesko da sam 'opravis, ali mislim da mozes da ga sredis sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Veteran
|
![]() Citat:
e doktore doktore...... ![]() svejedno neci ja lemiti sigurno zvacu nekog ko to zna ako dodje do toga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.495
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
A portovi pozadi na kucistu?
koliko sam shvatio otisli su ti prednji,uzmes neku usb hub za male pare,povezes ga pozadi i onda ga prilepis na kuciste... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 3.963
Zahvaljeno 2.992 puta na 2.089 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako uraditi port forward na AirLive 5470 | Maverick | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 5.4.2009 21:23 |
Neobee ADSL gori od dial-upa | noskich | Internet usluge | 203 | 31.3.2009 14:07 |
dvostruki port forwarding | irinelko | Prenosni računari | 0 | 14.5.2008 18:33 |
Ne radi ni jedan usb port! | Marko069 | Kvarovi | 3 | 4.9.2007 22:56 |