Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 9.5.2007, 12:08   #241
JCDenton
Član

Član od: 13.12.2006.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
Određen forumom Re: Fallout 3

Citat:
D.J.Quimby kaže: Pregled poruke
Will the game be using the faux-2D viewpoint that Black Isle had planned, or do you think you'll be doing something closer to Morrowind?

Pete Hines: Too early to say for sure, but my guess is we'll want to use technologies that are already being developed [referring to Oblivion], rather than start all over with something new/different, or a style of game that isn't really what we do well. (ref)

Znao sam, eto nama Obliviona sa puskama a zahtevnost ce verovatno biti najveca ikada u igrama . Prokleta Bethesda, upropastice najbolji serijal ikada, radije bih dao 50e za Van Buren verziju da je samo malo doteraniji nego za buduci eye-candy trash.

Voleo bih kada bi postojala neka vrsta inicijative da svako ko zeli da se Black Isle ponovo oformi uplati samo po 1 euro, da pocnu da rade na novom projektu i da makar samo sa jos jednom igrom vrate secanja na stara vremena.

Samo da ne bude k'o S.T.A.L.K.E.R. jer, sta god ljudi pricali, mene je isti tesko smorio posle nekoliko sati igranja...
JCDenton je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.5.2007, 13:36   #242
Damirius
Član

Član od: 17.4.2007.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka

Nije STALKER los ali nije to fallout. Ljudi su resili da ga takvog naprave ali fallout mora ostati fallout. Evo za sve fanove TESa, koji je ipak dosta promenjen od prvog dela, pitanje jedno. Kako bi bilo da izadje sledeci deo TESa i da izgleda kao malo promenjen WoW? Ja sam eto da kazem ravnodusan prema WoWu ali ne mozete menjati serijal tek tako...
Damirius je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.5.2007, 21:52   #243
The mighty Boo
Veteran

Član od: 25.7.2006.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 258 puta na 113 poruka
Thumbs down Re: Fallout 3

Postoji bar nada da ce biti iz treceg lica (jer Oblivion i to podrzava), mada izometrija najverovatnije otpada...
The mighty Boo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.5.2007, 0:06   #244
gently
Veteran

Član od: 19.4.2007.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 158 puta na 92 poruka

Citat:
The mighty Boo kaže: Pregled poruke
Postoji bar nada da ce biti iz treceg lica (jer Oblivion i to podrzava), mada izometrija najverovatnije otpada...
Fallout bez izometrije je kao leskovacka pljeskavica bez luka-znas da nesto fali,ali ipak je to leskovacka pljeska pa ces da je ipak da je pojedes(ne zbog imena,vec zato sto si gladan)
gently je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.5.2007, 8:39   #245
The mighty Boo
Veteran

Citat:
gently5210 kaže: Pregled poruke
Fallout bez izometrije je kao leskovacka pljeskavica bez luka-znas da nesto fali,ali ipak je to leskovacka pljeska pa ces da je ipak da je pojedes(ne zbog imena,vec zato sto si gladan)
Znam i ja to, ali sta da se radi kad ga prave diletanti.
Stara 10.5.2007, 8:58   #246
voodoo_
V.I.P. GNU/Linux

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.174
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka

Firma koja ima iza sebe četiri ogromna rol-pleja ne može zapošljavati diletante.
voodoo_ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.5.2007, 11:23   #247
The mighty Boo
Veteran

Ispravka - diletanti za takav projekat kakav je F3

Ne znam samo po cemu su ogromni. U raspravu o TES serijalu necu da ulazim jer sam vec vise puta rekao i obrazlozio sta mislim o tim igrama.
Stara 10.5.2007, 13:41   #248
Raven
Član

Član od: 26.4.2006.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 16 puta na 10 poruka

Pozdrav svima. Tek sada se ukljucujem na temu ali evo i ja da malo ocajavam.
Upravo skidam demo(Van Buren) i nadam se da nece previse biti dobar, ne bi zelio zaliti za stvarima kojih vise nema. Sto se tice Bethsede, Oblivion je dokaz kako se igra upropastava, tako da nema nade. Pare su im draze. Igra ce biti lepa(zahtevna), imace nabrijan intro, puno nabrijanih oruzja, bogat voice casting i samo to. Nece biti nista socno, prica, dijalozi, kompleksnost, Da bi je mogli igrati klinci koji samo zele nabrijanog lika, da rokaju, imaju najbolje oruzje i armor. Idi od tacke A do tacke B, pobi sve sto se mrda i tako do kraja igre, svi se likovi dele na dobre i lose nema sivog(realnog).
Tuga jad i cemer me ceka ovo leto.
Raven je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.5.2007, 17:29   #249
Plagy
Član

Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka

Ja se ipak nadam da ce na dobro da izadje ovaj F3.

Tu nadu mi daje to shto ga dugo najavljuju i josh se nezna kad ce da izadje. Drugo, shto bi oni troshili pare za licencu Fallouta i godine rada da bi klincima napravili rokachinu od igrice. Njiima je prvo cilj da zadovolje stare fanove Fallouta. Ako to urade igra ima da dosegne vrhunac i ja cu da dam zadnje pare da nadogradim komp ako je potrebno. Ako se drze starih standarda Fallouta nemoze da bude promashaj, ali ako neshto eksperimentishu onda moze ili da bude totalno blato ili ce da bude neshto nevidjeno.

Sve u svemu videcemo 5. juna takozvani tease video ili neki trailer pa cemo moci bolje da procenimo shta nas ochekuje.
Plagy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.5.2007, 20:08   #250
The mighty Boo
Veteran

Unhappy Re: Fallout 3

[QUOTE=Plagy;257803]Drugo, shto bi oni troshili pare za licencu Fallouta i godine rada da bi klincima napravili rokachinu od igrice. /QUOTE]

Zato sto to donosi pare. I vise nego svi zagrizeni fanovi fallouta zajedno.

Duplo vise novca bi zaradili sa "Oblivionom sa puskama" nego sa necim nalik starim fallout igrama.
Stara 10.5.2007, 23:19   #251
grdja
Član

Zahvalnice: 101
Zahvaljeno 26 puta na 20 poruka

Duplo više? Ne ne, bar 10 puta više. Ol school FO bi se prodao u nekih 50-100,000 primeraka. Oblivion with Gunzez neće ići ispod 2-3 miliona prodatih.
grdja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.5.2007, 0:12   #252
Sarmatian
Starosedelac

Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka

[QUOTE=The mighty Boo;257905]
Citat:
Plagy kaže: Pregled poruke
Drugo, shto bi oni troshili pare za licencu Fallouta i godine rada da bi klincima napravili rokachinu od igrice. /QUOTE]

Zato sto to donosi pare. I vise nego svi zagrizeni fanovi fallouta zajedno.

Duplo vise novca bi zaradili sa "Oblivionom sa puskama" nego sa necim nalik starim fallout igrama.
Da hoce da prave neku pucacinu koja donosi pare ne bi pljunuli 6 miliona za licencu fallouta vec bi napravili igru u tom stilu i nazvali je Wasteland Apocalypse i udri... Ako im je to bio cilj, ne bi davali 6 miliona.

Kontam da oni zaiste zele da naprava dobar fallout, ali ne verujem da ce se njihov stil i njihov smek moci dobro uklopiti u igru kakva ja fallout.
Sarmatian je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.5.2007, 10:48   #253
The mighty Boo
Veteran

Wink Re: Fallout 3

Citat:
Sarmatian kaže: Pregled poruke
Da hoce da prave neku pucacinu koja donosi pare ne bi pljunuli 6 miliona za licencu fallouta vec bi napravili igru u tom stilu i nazvali je Wasteland Apocalypse i udri... Ako im je to bio cilj, ne bi davali 6 miliona.
.
To sto pise Fallout na kutiji a ne Wasteland Apocalypse ce im doneti jos 16 miliona

Bar u prvom naletu kupovine.
Stara 11.5.2007, 11:11   #254
voodoo_
V.I.P. GNU/Linux

Molim da se suzdržite od glupih komentara dok se ne pojavi prvi trejler, hvala.
Stara 11.5.2007, 11:15   #255
Raven
Član

Cekao sam i trailer iz Obliviona pa sam docekao...
Stara 11.5.2007, 11:20   #256
voodoo_
V.I.P. GNU/Linux

Oblivion je druga stvar. Za njega se u startu znao da će biti Morrowind samo sa user-friendly gameplayom, jer bi teško ko izdržao da tri nedelje radi glavni kvest, ko u Morrowindu.

Za FO3 se ne zna ništa. Niti kako izgleda, niti kakva je igrivost, osim što ima par slika concept arta i što se tri rečenice nekih ljudi iz dev tima interpretiraju na sto načina. Zato je zaista ekstremno zamorno čitati lamente u stilu kako mali Perica zamišlja Bethesdin Fallout. Dok se sigurno ne bude znalo kakva će biti igra, smanjite pljuvanje. Ima ovde i ljudi koji se nadaju da će to biti zabavna igra. Ovi što se ne nadaju, ne moraju ni da igraju, bolje nama bolje njima.
Stara 11.5.2007, 11:27   #257
Raven
Član

Ako se ne varam igra izlazi za konzole, a najveci uzivaoci konzola su klinci. Sto odmah iskljucuje sve sto cini Fallout.
Stara 11.5.2007, 12:16   #258
voodoo_
V.I.P. GNU/Linux

Igra izlazi i za konzole. Primarna razvojna platforma je PC. I Command & Conquer 3 je izašao za Xbox 360, da li ga to čini manjom strategijom od Red Alerta?
Stara 11.5.2007, 12:18   #259
Deathclaw
Član

Član od: 5.8.2006.
Zahvalnice: 106
Zahvaljeno 51 puta na 27 poruka

Citat:
voodoo_nbgd kaže: Pregled poruke
Oblivion je druga stvar. Za njega se u startu znao da će biti Morrowind samo sa user-friendly gameplayom, jer bi teško ko izdržao da tri nedelje radi glavni kvest, ko u Morrowindu.

Za FO3 se ne zna ništa. Niti kako izgleda, niti kakva je igrivost, osim što ima par slika concept arta i što se tri rečenice nekih ljudi iz dev tima interpretiraju na sto načina. Zato je zaista ekstremno zamorno čitati lamente u stilu kako mali Perica zamišlja Bethesdin Fallout. Dok se sigurno ne bude znalo kakva će biti igra, smanjite pljuvanje. Ima ovde i ljudi koji se nadaju da će to biti zabavna igra. Ovi što se ne nadaju, ne moraju ni da igraju, bolje nama bolje njima.
Potpuno se slazem sa voodoo-om, sacekajte bre da izadje igra pa onda pljujte, ako bude potrebe.Pa nisu ni ovi u Beth-u idioti majku mu, iako imam misljenje da se oko fallouta stvorila takva fama da i ako trojka bude veoma dobra igra, od fanova nece naci nikakve pohvale.
Treba malo da smanjite apetite..., imam utisak da mislite da posle izlaska F3 svet igara prestaje da postoji i da ce to da bude poslednja shansa za dobar post nuklearni rpg.
Deathclaw je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.5.2007, 12:33   #260
grdja
Član

Zahvalnice: 101
Zahvaljeno 26 puta na 20 poruka

Citat:
voodoo_nbgd kaže: Pregled poruke
Igra izlazi i za konzole. Primarna razvojna platforma je PC. I Command & Conquer 3 je izašao za Xbox 360, da li ga to čini manjom strategijom od Red Alerta?
Da, igra ima trivijalno prost tech tree, a akcija je toliko ubrzana da trebas da budes hiperaktivni klinac koji je popio 4l koce, tri guarane, spid i eks da bi igrao kako treba.
grdja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
bethesda, fallout, fallout 3, rpg, special

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Fallout MMO Belfegor Role-Play 7 27.1.2010 14:08
Fallout Tactics: Brotherhood of Steel DeCoy Role-Play 7 28.11.2008 14:13
Fallout - endings Nemesis Role-Play 4 26.9.2007 17:37
Fallout original kulturni jelen O igrama uopšte 2 7.12.2006 4:13

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 3:24.