![]() |
![]() |
|
Nosači podataka Hard diskovi, optički uređaji (CD/DVD), flash diskovi, floppy... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
http://www.hardware.info/en-US/produ...500GB_HD503HI/
Razmisljam o kupovini ovog HDD. Starom Maxtoru je vrijeme za zasluzenu penziju, i na red je doslo da se mjenja. Disk ce biti sistemski podijeljen na dve particije, i ne bi bilo nikakvih problema da ovaj pomenuti ne radi na 5400rpm. I to je ono sto me muci, da li cu izgubiti dosta na brzini u odnosu na neki koji radi na 7200 rpm? I preporuka za neki drugi u tom cijenovnom rangu, pa cu da vidim da li ista od toga ima u ponudi kod mene u Banja Luci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
zar eco greeen nema oznaku F2? I da oni rade na 5200 sto je solidno sporije. Ti hdd-ovi su napravljeni da budu pouzdani storage drajvovi
Sto ne kupis F3 , on je extra. Pazi samo ovi su sata2, a ti verovatno imas ata hdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Ja takodje imam SATA HDD, i nije ovo F2 nego F3, pogledaj na linku....
Znaci ipak da idem na neki 7200rpm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Samsung F3 je jedan od najbrzih konvencionalnih 7200RPM diskova koje novac moze da kupi. Cista preporuka!
Ovaj sajt sto si linkovao ima netacne podatke! F3 nije ecogreen, tu oznaku nosi Spinpoint F2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Negdje sam procitao, ne mogu tacno da se sjetim gdje, da su ovi diskovi pravljeni za Rumunsko i Poljsko trziste, koliko je to tacno nemam pojma, pa bi ovo trebalo uzeti sa rezervom...
Ali evo i ovdje se pominje isti disk sa istim podacima i oznakom. http://www.winwin.rs/hdd-sata-hdd-sa...productId=7439 Po ovoj oznaci drugog HDD nema, a danas sam zvao i tu mi je oznaku procitao prodavac sa diska... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Seagate Barracuda vs Samsung Spinpoint (750GB, 7200rpm, 32MB cache) | archmage333 | ŠDK - Nosači podataka | 11 | 28.9.2009 22:49 |
Samsung najavio Phase-Charge RAM | Kostarum Rex Persia | Osnovne komponente | 0 | 11.9.2006 20:59 |