![]() |
![]() |
|
|||||||
| Sadržaj novog broja SK Pružamo vam priliku da nekoliko dana pred izlazak novog broja pogledate i prokomentarišete njegovu naslovnu stranu i sadržaj |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#21 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 459
Zahvaljeno 4.155 puta na 3.861 poruka
|
već je rečeno da je politikin menadžment inertan i da ih ne interesuje nikakva modernizacija, što bi se reklo državna firma..
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku water wizard na korisnoj poruci: | ||
oluja (6.3.2026) | ||
|
|
#22 |
|
Starosedelac
Član od: 6.5.2007.
Zahvalnice: 1.043
Zahvaljeno 1.037 puta na 648 poruka
|
Moram da pohvalim sjajan omaž za legendarni Team 17 u ovom broju.
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Deo inventara foruma
Član od: 26.5.2008.
Zahvalnice: 762
Zahvaljeno 1.439 puta na 1.094 poruka
|
Citat:
Iskreno, to ne bi ni bio prvi put da SK kasni, bolje da je i sada zakasnio. Ali iskreno se nadam da će 500. broj biti "all out", želim ja vama 10k brojeva, ali teško, zato baš iščekujem jedno 300 strana, brojne kolumne, retrospektivu, najkvalitetniju štampu. Valjda će i Politika imati razuma, SK to zaslužuje. |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.435
Zahvaljeno 3.420 puta na 2.353 poruka
|
Isto, više ovoga za nas matorce, TOT sekcija treba da ima više ovih priča i retrospektiva u dugačkom formatu na legende industrije: kompanije, značajne igre, individue, hardver itd.
I deo o trkačkim igrama na PS3 je bio odličan izbor, zaboravio sam kakve legendarne igre smo imali i koliko je taj žanr zapostavljen... Sve u svemu još jedan sjajan, raznovrstan broj. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.664
Zahvaljeno 2.355 puta na 1.542 poruka
|
Jeste da sȃm časopis deluje jeftinije na oko, ali meni ova "spajalica" u sredini čini SK mnogo lakšim za čitanje. Pogotovu kada se drži jednom rukom ili kada se stavi otvoren na sto - jednostavno ostane u tom položaju u kom sam ga otvorio. Ne mora da se čita iskosa ili da se nešto pritiska po sredini da bi se raširio.
Što se mene tiče, može ovako i da ostane.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Deo inventara foruma
|
Isto, uživao sam u čitanju jednom rukom, inače se mučim... Komfort vs časopis koji se dezintegriše posle nekog vremena, teška odluka.
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku doctor na korisnoj poruci: | ||
Oggy (19.3.2026) | ||
|
|
#28 |
|
Deo inventara foruma
|
Од гледања телевизије 90% времена проводим на You Tube. Рубрика www vodič је нешто што ме заиста обрадовало. Одмах сам запратио канал мајстора за ножеве. Велико браво за одабир канала. Такође сам се изненадио када је Кузма поменуо, а постоји и слика игре Mon Patrol. Толико сам пара, буквално ужину сам трошио на апарату где се вртела ова заиста интересантна игра. Што се дела који обавезно прочитам абто је хардвер, лепи комади периферије и неизоставни мрежни уређаји. За њих сте постали доктори а за мене врло фрустрирајућу. За опис тих уређаја имате неограничен простор, а кад дође нешто занимљиво, ви га сасечете у старту. Што се периферије тиче, могли би да опишете и неки штампач за кућну примену. Ја нешто јурим, треба ми да обновим неке слике које су годинама у раму. Знам да ћете ми рећи, што не одеш у фотографску радњу. Нећу зато што сам пре 12-13 година ја их штампао, чувам те фајлове. Слике и нису изгубиле на квалитету, једноставно желим нешто да освежим а нешто да поновим. Аремис, само ћу прећи прекратак текст за нешто што ми је и био повод да дођем до новог броја. Настављам да читам, тек иду занимљиви текстови.
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku todos na korisnoj poruci: | ||
oluja (1.4.2026) | ||
|
|
#29 |
|
Deo inventara foruma
|
Kad već spomenu www vodič - ja sam razočaran što se ta rubrika svela na Youtube kanale. Treba preporučivati zanimljive i jedinstvene sajtove, kao i ranije. Takođe, postoji i gomila drugih platformi kao Substack recimo, ta rubrika treba da pokrije veći dijapazon sadržaja.
|
|
|
|
| Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku doctor na korisnoj poruci: | ||
|
|
#30 |
|
Deo inventara foruma
|
Treba naravno. Kad se setim 2002/2003. Pamtim detaljno predloge iz jednog broja o vozivima, muzeje za vozove i sve što ima veze sa njima. Neko je baš dobro trudio oko svega toga. Sećam se bez obzira na dial-ap koliko mi je sve to bilo zanimljivo.
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku todos na korisnoj poruci: | ||
oluja (1.4.2026) | ||
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Svet kompjutera 11/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 58 | 9.11.2012 18:35 |
| Svet kompjutera 10/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 86 | 20.10.2012 0:01 |
| Svet kompjutera 4/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 223 | 20.5.2012 16:12 |
| Svet kompjutera 1/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 102 | 27.1.2012 22:09 |
| Svet Kompjutera je dobio upozorenje od BulmaSofta | Branislav Gavric | Forum o forumu | 267 | 25.6.2009 21:44 |