![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 21.2.2007.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
elem , problem je sledeći , imam dva usb sticka gore navedena i imam instalirane drivere na dva racunara koji su pod win7x64 i rade odlično ali
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 14.6.2011.
Zahvalnice: 137
Zahvaljeno 440 puta na 399 poruka
|
![]()
probaj neke druge drajvere, ja sam jedno vreme koristio taj isti i uvek je nesto bagovao, cesto sam morao da ga cupam i vracam, koliko se secam da sam stavio neke drajvere sad ne mogu da se setim starije ili novije i onda je sljakao ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 21.2.2007.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
palo i meni to na pamet iskinuo neke najnovije drivere sa tp link sajta i nocas se prvi put on awake probudio i usb wifi stick , tako da se nadam da je resio problem , propraticu jos ovih dana i na drugom racunaru pa videti da li je to resilo problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 5.9.2011.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Situacija kod mene je sledeca: U kuci imam dva PC racunara i jedan lap top.Na jednom glavnom PC racunaru mi je spojen ruter,lap top hvata Wi-fi a drugi PC racunar mi je skroz na drugom kraju kuce pa mi je problem da razvlacim kablove od rutera do njega.Imam ovaj uredjaj ali nikako ne mogu da uhvatim Wi-Fi sa njim.Instaliram drajvere,usb citac ga prepozna ali dole u desnom uglu mi stoji one crtice i crveni iks.Ne znam u cemu je problem...na istom mestu kad donesem lap top i instaliram uredjaj sve normalno radi ali na PC nece.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 14.6.2011.
Zahvalnice: 137
Zahvaljeno 440 puta na 399 poruka
|
![]()
Imas li antenicu na njemu? I da ti ne stoji negde iza kucista?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 5.9.2011.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji 3G WiFi ruter? | anqe1ki11er | ŠDK - Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 7.1.2012 21:38 |
[Android] Wifi puca na samsung galaxy s | Telepatic | Aparati i oprema | 6 | 6.1.2012 19:28 |
WiFi internet?!? SAVET?!? | simke92m | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 14 | 9.9.2011 23:46 |
Problem saADSL ruterom Thompson TG585 v7 wifi | Nebojs@ | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 18.5.2011 16:26 |
WiFi USB Stick? | staford | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 11.3.2010 19:28 |