![]() |
![]() |
|
Foto i audio/video Fotoaparati, Televizori, MP3 i DVD/DivX plejeri... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
SK HQ
Član od: 6.4.2018.
Zahvalnice: 55
Zahvaljeno 120 puta na 56 poruka
|
![]()
Kao dugogodišnji korisnik ovih vremešnih spravica, do sada sam ih izmenjao gomilu. Poslednji se upokojio pre neki dan (crn ekran, ne reaguje ni na jedan taster niti na priključenje na komp), a prilikom kopanja po fiokama naleteo sam na još tri slična plejera u istom stanju. Dakle konačan zbir je – 2x SanDisk Clip Jam i 2x Sansa Clip+
Da li neko kojim slučajem zna za neki servis koji bi eventualno mogao da ih vrati u život, po mogućstvu u Beogradu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako ne daju nikakav signal onda im je otišla elektronika ili memorijski čip, a velike su šanse i da se nešto odlemilo pa je to najbolje rastaviti, pregledati, uslikati i postaviti ovdje da ne plaćaš servisere kojima se to obično ne isplati. Da ilustrujem, neki dan sam imao običan zahvat zamjene kompletnog ekrana sa jednog Galaxy S5 na drugi, i serviser mi je sa svim mojim dijelovima samo za ruke uzeo 20€.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 431
Zahvaljeno 3.976 puta na 3.700 poruka
|
![]()
pa da, verovatno je jeftinije kupiti drugi verujem da toga ima za siću po oglasima, ko još pored telefona koristi mp3 player
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako već ima po dva ista, može bar od po 2 da napravi po jedan ispravan, ako ima alata, strpljenja i živaca
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Da li je ikako moguće instalirati u memoriju routera neki mrežni servis ? | Aleksandar// | Web razvoj | 3 | 18.5.2015 14:56 |
HP Servis u Srbiji? | Devet1 | Prenosni računari | 1 | 29.7.2011 15:01 |
MSI servis 72h 'Pick-up and Return' - Katastrofa! | igvan | Prenosni računari | 12 | 19.2.2011 1:49 |
HP pavilion dv9000 servis | rstefan88 | Kvarovi | 0 | 7.1.2011 19:14 |
Koji novi servis na Internetu biste vi želeli? | Branislav Gavric | Brbljaonica | 12 | 17.11.2009 22:33 |