![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 19.4.2020.
Zahvalnice: 19
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Da li je Logitech F310 D-pad dobar za borilačke igre tipa Street Fighter, za izvođenje combo poteza?
Kakva su vaša iskustva sa ovim gamepadom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 29.6.2016.
Zahvalnice: 88
Zahvaljeno 192 puta na 164 poruka
|
![]()
Imao sam 2 komada u poslednjih nekoliko godina, dobri jesu, ali im posle određenog vremena riknjavaju L1, L2, R1 i R2 tasteri. Bolje uzmi Redragon Saturn G807, duplo je jeftiniji, po kvalitetu može da parira tom Logitechu, a svakako će ti tasteri i na jednom i na drugom krenuti da riknjavaju posle godinu dana.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DaniloNS na korisnoj poruci: | ||
orion22 (5.7.2022) |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.765
Zahvaljeno 930 puta na 561 poruka
|
![]()
Ja imam f710, sto je maltene isti gamepad, samo bezicni. imam ga vec sigruno pet godina, nabio je preko 600-700h staza, tokom kojih sam baterije menjao samo 2 puta (ne volim i ne koristim vibraciju).
Jedino sto mu nije sjajno su analogne kontrole. Desna palica se malko odvaja od podnozja ako se drzi naglavacke (sto u stvari nije nikakav problem, jer ne igram igrice naglavacke ![]() sve ostalo je savrseno, nemam iznad pomenute probleme sa L1 L2 R1 R2. bas nikakve. ali (konacno dodjoh i dovde) ne bih rekao da je d-pad idealan za borilacke. dobar je, ali nije za borilacke. u stvari, nisam naisao na gamepad koji je po tom pitanju dobar kao sto je bila bananica sa 6 tastera za sega mega drajv 2. ![]() Poslednja ispravka: polarnimeda (30.6.2022 u 3:54) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku polarnimeda na korisnoj poruci: | ||
orion22 (5.7.2022) |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.308
Zahvaljeno 3.276 puta na 2.263 poruka
|
![]()
Ako gledamo F710 po meni se u ovom trenutku vise isplati dodati pare za Dualshock 4 preko KP-a ko voli taj layout. Gubi se fabricka podrska za Xinput ali se i to resi za 2 minuta uz pomoc:
https://www.reddit.com/r/DS4Windows/...ks_directions/ DS4 je sjajan kontroler, imam ga nekoliko godina i igrao sam svasta na njemu ko nov je, sad imam i Series S kontrolere i ko ima iole vece sake Xboxov kontroler je jednostavno udobniji za duze igranje od DS4 - ali mu je dpad zato odvratan za desetku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.765
Zahvaljeno 930 puta na 561 poruka
|
![]()
kad budem imao viska para prelazim verovatno na ds4, jer je u mom slucaju otklanjanje kvara na levom analognom kliku od f710 previse cimanja koje ne znam ni dal bih umeo da izvedem. a smara me jer ga skoro sve igre traze za trcanje. nezgono na gamepadu kad ode jedna funkcija jer se bukvalno svaki taster koristi...
ne znam kakav je gamepad za ps5, a nisam iskljucio ni neku od xbox varijanti. a nisam siguran ni kako da budem siguran da madjar ne prodaje neku kopiju? ali o tom potom. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Jeftin gamepad za borilačke igrice tipa Street Fighter? | orion22 | Ostale komponente | 30 | 1.5.2020 22:01 |
Igrice odjedom pocele da laguju i da im pada fps! | Milos Pro | Kvarovi | 25 | 24.2.2015 6:21 |
logitech f310 | Joca90 | ŠDK - Ostale komponente | 2 | 24.11.2013 16:46 |