![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 13.1.2006.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 45 puta na 34 poruka
|
![]()
Koje filmove pamtite, da su ostavili traga, da su napravili jak utisak na vas? Ne mislim na utiske tipa "Uh pazi efekte!" nego oni filmovi, koje, kad odgledate, ostatak dana mislite o njima, imaju pricu koja vas je dirnula ili koja ce vam se urezati u pamcenje... Ja sam danas slucajno naleteo na pinku na film "Sve sto zelim" [Elijah Wood, Mandy Moore] i film me je odusevio, jer se i meni nesto slicno desava u zivotu... a tu mi je i nezaboravni "Fight Club" [Brad Pitt i Edvard Norton]...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 2.3.2006.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 143 puta na 67 poruka
|
![]()
Auh... Nezahvalno pitanje. Evo nekih stranih koji su zaista ostavili trajan utisak: Lovac na jelene, Let iznad kukavičjeg gnezda, Isijavanje, Paklena pomorandža, Sedam samuraja, Stalingrad, Sedam, Fight Club, Igra, Alien, Baraka...
A od naših: Profesionalac, Otac na službenom putu, Balkanski špijun, Maratonci trče počasni krug, Sabirni centar, Mi nismo anđeli, Vukovar jedna priča, Lepa sela lepo gore... Ima toga još mnogo, ali ko će se setiti svih... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 6.4.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Hičkokovi filmovi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Intelov plaćenik
|
![]()
Strani: Dezurni krivci,"Il Buono, il brutto, il cattivo" (cik pogodite sta je ovo, a to je jedna legenda medju westernima), X-Men(trilogija), Spider-Man(svi), Desperado (i nastavak), The 5th Element, Naked Guns.....
Nasi:Sve komedije(stare).... Poslednja ispravka: Wolverine (13.7.2006 u 19:00) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 6.2.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Fear and Loathing in Las Vegas , Cast Away , Blow i Lepa Sela Lepo Gore .....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.628 puta na 1.354 poruka
|
![]()
Ja se tako često setim, i skoro jednom godišnje pogledam - 29. ulica. Nije to neki spektakularan novi film, ne izgleda ni kao neki visokobudžetni, ali ne znam... nekako ga volim pogledati sa vremena na vreme...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 32 puta na 20 poruka
|
![]()
Lepa sela lepo gore
Fight Club American History X |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 9 puta na 6 poruka
|
![]()
Terminator 2 je po meni jedan od najboljih filmova svih vremena jer je pojam za vecinu danasnjih filmova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
-Балкански шпијун
-Ко то тамо пева -Крокодил Данди (сви наставци) -Маратонци трче почасни круг -Професионалац Ово су филмови које ћу увек памтити, а има још неколико филмова који ми се свиђају, али сад не могу да их се сетим. Кад се сетим, написаћу... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Lepa sela lepo gore.... Jedan od najboljih filmova! Gledao sam ga kad sam bio mali i ne sećam se baš najbolje radnje filma. Prije nekoliko mjeseci sam ga ponovo odgledao i... šta da kažem? Umalo se nisam zaplakao, ozbiljno. Film oslikava pravu sliku kako i šta se dešavalo u to vrijeme. Srećom, taj rat nije imao nešto uticaja na mene (psihološki).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]()
Trainspotting; Lock, Stock and Two Smoking Barells; Fear and Loathing in Las Vegas; The Fight Club; American History X;
Ima ih jos, kad i ako se setim editovacu post. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Terminator 2
Conan Acid House(iliti Kuca Droge) Green Mile Clockwork Orange(iliti Paklena Pomorandza) Casualties Of War Platoon Full Metal Jacket TT Sindrom(bolesno!) Prirucnik Janga Trovaca(bolesno!) Ben Hur Deca Sa Stanice Zoo |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Starosedelac
|
![]()
Terminator 2
We Were Solders Black Hawk Down Back In To The Future >>> hehe, luda komedija za zanimljivom temom i zapletima Trigun - nije film al jedan fantastican anime, toplo preporucujem svima Cowboy Bebup - Isto anime, isto preporucujem Enemy At The Gates Reign Of Fire ...nemogu vise nicega da se setim...ima toga jos... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 9 puta na 6 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
|
![]()
najsveziji (skoro sam ga pogledao po treci put) mi je the da after tommorow ili ti prek'sutra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.495
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Black Hawk Dawn
Jarhead Fifth Element Lepa sela lepo gore Munje....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
|
![]()
hmmm...znaci jarhead je dobar film, ja sam mislio da je jos jedno njesra o americkim "oslobodilackim" ratovima.
btw zaboravio sam izvanredni Time machine |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Starosedelac
|
![]()
Zamene
Da Vincijev Kod Veliko Bekstvo Princ i Ja Most na reci Kvaj Nedostizni most.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Član
Član od: 19.4.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Goodbuy Mr. Chips
Once upon a time in the west Cape Fear - 1962god Dersu Uzala 8 1/2 It's a wonderful life Out of the past sunset blvd. Taxi driver Raging bull King of Comedy i jos puno puno klasika |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Stvari koje bez filmova nikad ne biste znali... | REDisLAW | Cvet kompjutera | 329 | 2.2.2010 4:00 |
Najgori i najbolji filmovi po igrama | Marko_L | Kompjuteri i film | 136 | 20.11.2009 22:15 |
koje su dobre igre za umrezena dva racunara?!? | JANISKO | Mrežne igre | 12 | 11.5.2006 11:32 |
Koje su bile najbolje vožnje u 2005. godini? | Rene | Simulacije vožnje | 6 | 6.3.2006 22:29 |
Koje vodeno hladjenje ? | Yugo-55 | ŠDK - Osnovne komponente | 3 | 14.12.2005 20:49 |