![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 11.2.2007.
Zahvalnice: 128
Zahvaljeno 37 puta na 35 poruka
|
![]()
Nabavio sam Battlefield 2, radi na mojoj slabasnoj masini, ali hteo bih jos malo fps-a.
Da li neko zna gde mogu da nadjem uputstvo, ako je uopste moguce, za menjanje fajlova u direktorijumu igre, da bih na primer mogao da smanjim detalje, kao na primer da ne iscrtava travu, da iskljucim shader-e i slicno. Takodje me interesuje kako da dodajem botove u multyplayer LAN igru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 5.8.2006.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 152 puta na 83 poruka
|
![]()
za tweakove:
http://www.tweakguides.com/BF2_1.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 11.2.2007.
Zahvalnice: 128
Zahvaljeno 37 puta na 35 poruka
|
![]()
Hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 27.1.2007.
Zahvalnice: 126
Zahvaljeno 56 puta na 49 poruka
|
![]()
Ako imas problem sa brzinom, udji u options-graphics/audio i smanji, vrednosti(osim rezolucije). Najjednostavnije!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 20.2.2007.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Skidao sam patch 1.41 nekih 30-tak sati oko 536 mb, kada sam skinuo nije se skinulo sa ekstenzijom, to jest ne znam kako da pokrenem to, molim pomoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
resio sam extenziju ali posle instalaciju igrice, patch-a i opk2 (peacebreaker) moda, nista nece da radi, da li je neko imao slican problem i da li ima resenje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Starosedelac
Član od: 2.6.2006.
Zahvalnice: 663
Zahvaljeno 484 puta na 288 poruka
|
![]() Citat:
Battlefield2 ima osnovnu verziju takozvanu "Vanilla" zatim Special Forces xpack ekspanziju, Euro Forces i Armored Fury booster pack ekspanzije. Patch 1.41 donosi ispravke detektovane u igri i dve mape a to su Wake Island 2007 i Road to Jalalabad. Pored toga patch donosi i Co-Op mode igranja u LAN-u (ti i drugar protiv botova ili kako vec podesis) Zatim mozes posebno skinuti i redovnu mapu za Vanilla Battlefield 2 koja se zove Highway Tampa. Za Battlefield 2 postoji gomila modova: Operation Peacekeeper, Project Reality, Allied Intent Xtended AIX, Point of Existence i drugi, za taj sto si naveo Peacebreaker jos nisam cuo. Sto se tice tvog problema nesto nisi dobro odradio, probaj ponovo korak po korak: Install Bf2, patch 1.41, Install OPK Prilikom instalacije OPK obrati paznju na koju lokaciju ce otici instalacija, treba da ode u Program Files\EA Games\Battlefield 2\mods folder, meni se dogodilo da je otisla na pogresno mesto pa nije hteo da radi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Resio sam problem.
Hvala svima na pomoci uz ovaj mod osecam se 10 godina mladji . Poslednja ispravka: DeCoy (22.9.2008 u 22:49) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]()
Imam Battlefield 2 i hteo bih da kupim neku expanziju ali ne znam koja je najbolja?
Special Forces ![]() Euro Forces ![]() Armored Fury ![]() I da li znate neki mod koji je dobro uraden a da je radnja ko na bliskom istoku? I koji je mod najbolji do sada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Special Forces je najbolji, ja sam kupio original za 800 dinara i dobio sam pored battlefielda 2, pach 1.41, Special Forces, Euro Forces i Armored Fury. Pored battlefielda 2 ima samo ikona od Special Forces a ostalo je verovatno integrisano u igri.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Jovica Stokic na korisnoj poruci: | ||
Isko (18.10.2008) |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]()
Hvala
![]() Ali sada imam problem tokom instalacije B2:SF, upali se i B2 pacht instal i pojavi se ovaj prozor. Meni je HD podjelen na dva dijela, C i D. C ima 2.79 GB slobodnog, a D 13.7GB. Kako da rijesim taj problem ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
Član od: 2.6.2006.
Zahvalnice: 663
Zahvaljeno 484 puta na 288 poruka
|
![]()
Ocigledno si na granici slobodnog prostora pa mozda patch cita pogresne vrednosti slobodnog prostora. Koliko ja znam patch se prvo raspakuje u privremeni folder pa posle radi patch-ovanje. Probaj, ako imas nesto ne toliko bitno da obrises sa C particije ili da prebacis na D particiju kako bi se jos malo prostora napravilo na C particiji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 30.7.2008.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Ja sam instalirao patch1.4 za BF2!!!I SADA IMAM ISTI PROBLEM KAO STO SAM IMAO I PRE!!!!!KADA UDJEM NA SV on mi kaze invalid cd-key???ILI ME IZBACI NA POCETKU IGRE I KAZE VRONG PUNKPASTER MOD???STA JE BRE TO????POMAGAJTE??????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Novi član
|
![]()
Da li neko moze da mi pomogne? Danas sam u delta cityju kupio BF2 sa svim modovima(neke nisam uspeo da ubacim zbog patcha ali to nije mnogo vazno) i ne mogu nikako da smirim ping! Imam konekciju brzine 512kb/s i svaka mi igra radi super WoW, Counter-Strike, samo mi laguje u BF2. Ne znam sta da radim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ovo sam prochitao u julskom broju SK.Evo linka
http://snipurl.com/2m8cf. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Novi član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Battlefield Heroes | Ghost | Mrežne igre | 127 | 6.10.2017 13:11 |
Battlefield 2 zona | spalejela | Mrežne igre | 310 | 11.11.2013 1:27 |
Najbolja igra iz Battlefield serijala | zidan grobar | Akcione igre | 24 | 29.6.2010 17:10 |
Operation Peace Keeper - Battlefield 2 Mod | Ghost | Akcione igre | 3 | 19.9.2007 10:08 |