![]() |
![]() |
|
|||||||
| Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Član
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
Interesuje me koji su vasi utisci o ovoj igri. Ja mislim da je to najbolja strategija EVER. I jos me interesuje da li neko ima Total Annihilation 2 i o cemu se tu u stvari radi.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
TA je bila igra neverovatno napredna za svoje vreme. I dan danas se moze smatrati naprednim, ima tonu inovativnih ideja, igrivost i ok grafiku (za danasnje pojmove, ondak je bila vrh vrhova). Ponovo bi je igrao kad bi mi dopala misha.
A bila je i igra TA: Kingdoms (?), nesto kao ne-bas-pravi nastavak koja je kad je izasla bila potpuno neigriva zbog tehnicke zahtevnosti. Jel igrao to neko, valja li, i kako se valja na danasnjim kompovima? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Član
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 82 puta na 66 poruka
|
Ja sam imao problema na win2000 pa sam poklonio original ortaku... ke imbecile...
![]() Dobra igra, prvi 3d objekti i ekspozije, ako se ne varam, kamen temeljac RTS žanra, rekao bi neko, i ne bi mnogo grešio. Mnogo vrsta jedinica, posebno je zanimljivo što su mecha jedinice u pitanju (ja to obožavam) - pa kad digneš kommandera (tako beše) i počneš da seješ smrt. Zanimljiva kampanja, odlična atmosfera. Ko može da pokrene uživaće u igri, ako voli malo retro ![]() Ima add-on to sigurno znam, a mislim da je dvojka propao projekat. BTW...nash knight...to mi je jako poznato...ti si bio velika faca na tolkienu ? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
Igra je predstavljala pravo RTS otkrovnje u '97. godini, ali i u narednih nekoliko godina pre svega iz razloga što su retke bile konfiguracije koje su mogle bez problema da se snađu sa svim 3D renderovanim jedinicama, svetlosnim efektima, odličnim animacijama. Kasnije se pojavio TA: Kingdoms koji je jednako dobar u tehničkom smislu. Donosi novu priču sukoba magije i tehnologije sa takođe brojnim jednicama i frakcijama. Ekspanzija za Kingdoms nastavak, nazvana Iron Plague, čini igru još zanimljivijom i kompletnijom.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 36 puta na 29 poruka
|
Citat:
TA:Kingdoms + Iron Plague mi stoji u fioci upravo, i ceka da bude bacen...ali mozda ipak necu...na kraju krajeva i nije moj
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
Igrao sam pre kada sam kupio moj prvi PC TA Kingdoms-sjajne tehnikalije za svoje vreme,ali je igra najobicniji i klasicni RTS
Ono ako se gleda samo kao igra-nista specijalno,iliti nije lose.... Eto... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Deo inventara foruma
|
Mene je najvise odusevljavala muzika.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
Total Anniihilation nije bio prvi RTS, ali je imao nesto drugaciji pristup zanru. I danas ga imam na masini, dodatke za ovu igru imate na adresi http://d-gun.com
Total Annihilation: Kingdoms je neuspesni nastavak, na istom engine-u, imao je problem preterane hardverske zahtevnosti, koji je ispravljen u patchu, ali prekasno. Po mom misljenju, nije bio ni priblizno dobar kao prva TA. Nezvanicni nastavak prve TA radi isti lik koji je radio original, igra se zove Supreme Commander (licencu su prodali) igra ce izaci pocetkom 2007. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Banned
|
Citat:
![]() Total Annihilation 2 ne postojo, postoji Expansion pack sa nazivom Core Constigency ! |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Medieval Total War + Viking Invasion | DukeofSerbia | Strateške igre | 100 | 9.8.2012 11:25 |
| SS2 - SBB paket Total TV - Eutelsat W2 (16e) | oluja | Foto i audio/video | 6 | 20.1.2010 0:32 |
| Total commander ili chudo | dkdnt | Aplikativni softver | 49 | 8.4.2007 12:06 |
| Rome Total War problem | NjegovaWisost | Strateške igre | 5 | 28.3.2006 22:35 |