![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.720
Zahvaljeno 1.931 puta na 1.069 poruka
|
![]()
Konacno cu da igram ovo uskoro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.533
Zahvaljeno 10.216 puta na 6.514 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Veteran
|
![]()
Ovo izgleda kao kada bi Lavkraft pisao o katastrofi u Černobilju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Član
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 70 puta na 43 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
Član od: 28.4.2009.
Zahvalnice: 162
Zahvaljeno 273 puta na 199 poruka
|
![]()
Ja obrnuo dvadesetak minuta free play-a, čisto da vidim da li je moja "nova" polovnjača iz potpisa u stanju da potera ovu igru. Nemam instaliran FPS counter (jer je sistem totalno rasklopljen), ali je igrivo (na osnovu dugogodišnjeg iskustva sa Phenom-om i HD 5770).
Uočih tek jedan "štuc" na otvorenom, što za neoptimizovan sistem sa starim hardverom i bagovitu igru (žalbe na GOG-u) nije loše. P.S. Na snimcima se vidi ono što Aida64 očitava... Spoiler za slike bez thumbnaila:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.720
Zahvaljeno 1.931 puta na 1.069 poruka
|
![]()
Jel igra neko? Ajmo utiske. Ali ne o tome kako radi.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku filpan na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#28 |
Član
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 70 puta na 43 poruka
|
![]()
Problem mi je bio da li da odigram Ascent ili nastavim Chernobylite . Sta prvo .
Odlucio sam se za Chernobylite i ako su obe igre veoma dobre , tesko ih je porediti jer su razlicite ali imaju makar dve vazne stvari zajednicke. U obe igre si vidi veliki ulozeni trud sa zeljom i obe izgledaju fantasticno na svoji nacin posto nisu AAA igre to je prvi pozitivan znak. Inace ako neko pita igra radi super ![]() Tesko je malo uci na pocetku jer mi je trauma tu on nekih drugih igara na koje me je asocirao pocetak a nisu valjale. Ne znam neki cudan utisak da ce sve biti amaterski prvih 30ak minuta . Onda dodje FO4 sistem gradnje i tek onda padnu ocekivanja. Ipak odatle pa nadalje sporo ali veoma sigurno igra grabi i pocinje da prijatno iznenadjuje . Polako se razvija narativ uz gemplej i upoznavanje sistema i terena . Vrlo solidan stelt i take-down sistem,nesto slabije pucanje ali funkcionise , dovoljno izazovno a nije frusatrirjuce. Trazite resurse , kompanjone i dokaze. Srecete likove , situacije i jos ponesto. Gradite slucaj, otkrivate misteriju i upravljate bazom sto ukljucuje ljude koje morate da odrzite zivim, psihicki normalnim i upotrebnim za misije. Na samom sam pocetku ali mi je vec veoma , veoma zarazno . Poslednja ispravka: Koreli A. (31.7.2021 u 6:51) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Član
Član od: 16.12.2018.
Zahvalnice: 92
Zahvaljeno 90 puta na 48 poruka
|
![]()
Ja sam u šoku da je ovo prava igra. Interesantno je kako sam ja shvatio Chernobylite. I mnogo smesno. Od kad sam video ime uvek sam obracao paznju na zadnja 4 slova “lite”. I tu sam mislio da ce ovo biti neka igra za mobilni, “lite” varijanta. I sad vidim da je prava igrica za pc i to hHhahahahaha
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Gonzo na korisnoj poruci: | ||
Skenderevo (1.8.2021) |
![]() |
#30 |
Starosedelac
Član od: 13.4.2014.
Zahvalnice: 343
Zahvaljeno 830 puta na 422 poruka
|