![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 22.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Posto zivim u garsonjeri imam ideju da nabacim neko ozvucenje posto mi je mini linija pukla totalno....nemam kompjuter tamo ali imam zelju za dobrim,kvalitetnim,ne toliko jakim zvukom(gajba je 30kvadrata)....trebaju mi vasi predlozi sa cim da zavrsim taj posao,kao i kolika ce biti cena tog zadovoljstva?....hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 5.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
po meni najbolje je da kupis neo zvucnike i to model SW-26 i ja sam uzeo taj i mnogo je kvalitetan zvuk. inace su od drveta kutije tako da ti ih ja preporucujem do nedavno si imao sliku na svakoj poslednjoj stranici sveta kompjutera
![]() Poslednja ispravka: VojaM (8.3.2006 u 21:31) Razlog: "Piju" kažu pilići a "komPJuter" se piše bez "i". Bre! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() I sta ti to znaci sto su od drveta. ![]() To sto si video "drveni" subvufer i plasticne satelite ne znaci da su zvucnici losi. Sateliti mogu biti od plastike jer rezonuju na visokim frekvencijama sto ni "drvetu" ni plastici ne smeta u smislu krivljenja ili izoblicenja muzicke slike. Virtual idi do neke prodavnice gde ima vise modela zvucnika pa sam poslusaj sta ti se svidja. Ni Altek 2100 nije los izbor kao ni vremesni ATP3. Ti izaberi jel ces ti i slusati. ![]() Pozdrav! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|