![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 21.11.2005.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno 353 puta na 261 poruka
|
![]()
Creativе Assembly и SEGA су потврдили да излази Medieval II Total War.
Графика ће јести графичке картице по скриншотовима који су објављени! Rome TW изгледа смешан! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
U...prelepi screenovi...baš izgleda lepa grafika...ima da jede grafičke
|
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Према непотврђеним имформацијама Срби ће бити фракција, али минор. Али само можда.
Глави народи ће према проценама бити следећи: English French Holy Roman Empire Papacy Spanish Almohads/Almoravids Egyptians Turks Byzantine Empire Polish Hungarians Danish Sicily-Normans |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
koliko sam ja video koristice isti engeen kao i rtw, ali ce biti poboljshan.
takodje u jednoj jedninici likovi ce izgledati drugachije, i najveci plus je karta koja ce biti velika, jer ce pokrivati i ameriku(ovo nisam siguran, Duke video sam da je sovereign to rekao na .org_u). u svakom sluchaju jedva chekam. |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
dkdnt
Дођи под хитно на орг. Имаш расправу на Entrance Hall. http://forums.totalwar.org/vb/showth...=1#post1042380 Врло сам активан тренутно и имаш поруку од мене... |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
U je*em ti, koliko odgovora...nadam se da će meni igra raditi..
Duke: jesi li ti taj Duke koji je išao na turnir iz WC3 ? |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
HEHE, moja omiljena strategija dobija jos jedan nastavak, VRH
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Igra ce ti raditi samo neces je videti u punom svetlu. Ja imam Athlon64 3000+ sa 1 gb ddram i Radeon 9800pro, pa ne mogu igrati Barbarian Invasion u punom svetlu na 1024*768. A i ovako je bezveze... |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
|
![]()
Bob Smith из CA је и званично потврдио на www.totalwar.org да ће у игри бити 21 нација и да су то следећи народи/државе:
England France Scotland Holy Roman Empire Denmark Spain (нема везе са историјом) Portugal Milan Venice Papal States Sicily Poland Russia (нема везе са историјом) Hungary Byzantium The Turks Egypt The Moors The Mongols The Tumurids The Aztecs Према непотврђеним информацијама које круже, биће можда још и 9 закључаних народа. Надајмо се да је то истина и да ће Срби бити присутни, па макар се морали откључавати... Званична информација је да ће бити преко 250 аутентичних јединица, што би по народу било бар 10 јединица. Надајмо се да ће само неке јединице бити copy/paste, као што су западноевропски витезови и још неке генеричке јединице и да ће као и у првом делу, разноврсност бити велика. |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 124 puta na 82 poruka
|
![]()
Auuuuu, biće krljanja.
Još samo da se neko odvaži da napravi mod sa Srbima ( pošto ovima ne pada na pamet da ubacuju još i nas ) |
![]() |
![]() |
#13 | |
Veteran
|
![]() Citat:
P.S. Odgovori nekada na mail |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Starosedelac
|
![]()
Na žalost, za nas Crnogorce tu definitivno nema mjesta! haha
Vrh, ovo su najbolje vijesti koje sam skoro čuo. Moraću da kupujem novu grafičku, ali svejedno! |
![]() |
![]() |
#15 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 124 puta na 82 poruka
|
![]()
Kakvo bre Dušanovo carstvo!
VIZANTIJA JE ZAKON , BRE! ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Starosedelac
|
![]()
Још један скриншот. Битка се одиграва унутар замка. Рекао бих по застави да су они зелени Отомани Турци, а плави су можда Французи, али су сигурно римокатоличка фракција. На војницима се види крв!
Једна од нових ствари у игру убачених по CA је та да војници више нису клонови као у RTW, већ ће особени (другачије главе, кациге, одела...). Скоро сам сигуран да су ови европски војници Feudal Foot Knights, а уочљиво је да имају различите панцире и кациге. Алал вера! ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Veteran
|
![]()
Da, najzad je to uvedeno, necemo imati osjecaj da igramo klonove iz SW-a.
KRV ![]() ![]() Cim pokrenem igru odmah cu okinuti Turke ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Član
|
![]() Citat:
![]() a za potpuni dozivljaj gorepomenute igre (ako bude bilo moguce da se igra sa Srbijom) preporucujem roman: STEFAN DUSAN od Slavomira Nastasijevica Citat:
![]() ![]() nadam se da ce moci lepo da se menja istorija kao u hearts of iron.... pa da sa milanom osvojim ceo svet (i okolinu ![]() ![]() Poslednja ispravka: MilanSM (23.1.2006 u 1:46) |
||
![]() |
![]() |
#20 |
Član
|
![]()
jedna velika POHVALA dkdnt-u za potpis na total war forumu!!!
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Medieval II Total War | DukeofSerbia | Strateške igre | 1957 | 2.5.2018 16:20 |
DotA | SuperG | Mrežne igre | 3586 | 27.8.2014 0:32 |
Medieval Total War + Viking Invasion | DukeofSerbia | Strateške igre | 100 | 9.8.2012 11:25 |
Total TV i računar sa monitorom od 22" | djuro88 | Video/TV softver | 3 | 24.7.2010 15:01 |
Medieval 2 Total War: Kingdoms | masteri | Strateške igre | 142 | 10.12.2007 17:20 |