![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Starosedelac
Član od: 2.6.2006.
Zahvalnice: 662
Zahvaljeno 480 puta na 287 poruka
|
![]() Citat:
Napisao sam ti kako se zove nas server, zove se 1st Serbian Ranked Server, mozes ga potraziti unutar igre upotrebom filtera a mozes i direktno da se konektujes, HEHAD ti je ostavio IP adresu servera. Obavezno patch-uj igru, u suprotnom ces imati malo servera kao sto si to i uvideo. EDIT: Ma igra se sve zivo, redovan BF, ekspanzije, modovi, dodatne mape itd. Poslednja ispravka: Snipe (30.3.2008 u 8:47) Razlog: xpack |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Starosedelac
Član od: 10.3.2008.
Zahvalnice: 915
Zahvaljeno 345 puta na 249 poruka
|
![]()
Instalirao sam patch. Pa ja ne vidim nista novo sem jedne mape i dalje ne moze u singlepleyeru da se igra ful mapa. Sta u stvari je doneo ovaj patch?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Član
|
![]() Kod:
Patch v1.41 - BUG FIXES AND GAMEPLAY TWEAKS * Fixed an extremely intermittent server crash bug. Patch v1.4 - NEW FEATURES * New City Map: Road to Jalalabad * Infantry Only Mode: A game mode that removes all vehicles. - BUG FIXES AND GAMEPLAY TWEAKS * Fixed the Linux server hangs when trying to load a Special Forces Co-Op map. * Another attempt at fixing the Red/Blue nametag bug. * Fixed the missing server info on the map briefing screen. * Fixed the server browser issues with updating info. * Fixed the filter by maps size option in the server browser. * Fixed a low reproducibility crash bug related to the vehicle drop. * Fixed a crash in Co-op after a player is revived without a kit. * Fixed a server crash on Linux 32 when trying to rotate maps in Coop Mode. * Fixed the occasionnal red distance marker appearing on the ground. * Fixed the bug that caused the player’s arms to become invisible when switching weapons. * Co-Op bot console commands now function on local servers. * Fixed the excessive damage taken by the Muscle Car. * Adjusted the minimum number of players to start the round on ranked servers. * The new values for 16, 32 and 64 players are 6, 8 and 8 respectively. * Re-enabled unlocks on unranked servers. * Commander options are no longer available whilst commander is dead. * Fixed bug where a spawn point is shown as selected when it is not if player has spawned in during the preview round. * Co-Op (Local Server) - Fixed the issue where no other players may join the server if the server host is kicked and banned. * Ranked Servers now force unlocks. * Added support for multiple gamemodes in single maplist for mods * The vehicle drop has been modified to help prevent exploits such as blocking enemy vehicles, destroying vehicles and commander assets, or as an alternative to artillery. * C4 tossing distance has been reduced. * A prone → crouch delay has been added. Evo ti pa citaj redom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Starosedelac
|
![]()
Majstori, koju vi verziju Batefilda2 koristite? Ekspanzije? Jer kad ukucam vas IP izbaci mi poruku da imam stariju verziju igre od vaseg servera, a instalirao sam patch 1.4 od 530mb, u cemu je problem?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Član
|
![]()
Skini patch 1.41. SKINI ODAVDE Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Starosedelac
|
![]()
Uf ako nisi igrao na ranijim patch-vima onda ne znas koliko ima razlike. Ruku na srce i sad ima propusta ali ne u tolikoj meri.
Sto se tice 1st Serbian Servera, pa oni igraju kad mogu, ljudi placaju da mogu da igraju kad mogu. Ako je prazan onda lepo odes na www.game-monitor.com u vrhu stranice imas filtere pa lepo odaberes igru "bf2" pa odaberes opciju "ranked" pa odaberes lokaciju servera na primer "germany" pa odaberes verziju bf2 u ovom slucaju "1.41" i dobijes preko 400 rankovanih servera u Nemackoj. http://www.game-monitor.com/search.p...f2&location=DE 1st Serbian Server se nalazi u Holandiji. http://www.game-monitor.com/search.p...f2&location=NL |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2008.
Zahvalnice: 302
Zahvaljeno 24 puta na 21 poruka
|
![]()
e ljudi jel zna neko kako da otkljucham ona druga oruzja???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Starosedelac
|
![]()
Znam ja
![]() Moras mi reci koju verziju imas, legalnu ili narodnu. Koji patch ti je poslednji instaliran? Na narodnoj verziji 1.0 do 1.2 mozes igrati sa unlock puskama u singleplayer-u ali treba malo izmeniti neke fajlove, na poslednjoj verziji 1.41 isto to moze ali malo drugacije. Ako imas legalnu verziju igraj na rankovanim serverima i sakupi 500 poena, tada ces dobiti Lance Corpolar rank i pravo da odaberes unlock weapon, za svaki sledeci rank dobijas opet pravo na unlock zato pazljivo biraj unlock (obicno se za pocetak uzme od omiljene klase unlock) ali po meni vrlo pozeljne puske su za Medic klasu G36E, za Spec-Ops klasu G36C, za Sniper klasu L96A1, za Assault klasu FN2000, za Anti-Tank klasu P90 Sto se tice rank-ova i unlock-a RANK-OVI UNLOCK WEAPONS |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Starosedelac
|
![]()
imam normalnu nemam original i imam onaj najnoviji patch 1.41 il koji vec i shta sad ???poshto imam 2 kompa pa igram sa burazerom jel mogu ja da skinem neke mape za coop i kako da otkljucham
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Ako negde zapnes slobodno pitaj, ja sam probao na originalu i radilo je. Kada igrate zajedno u lokalu, normalno kreiras Local Game ali iz padajuceg menija umesto Conquest odaberes Co-Op. Ima gomila modova za BF2 na netu, meni omiljeni je AIX BF2 mode ali svakako pogledaj ovu stranicu amozda bi bilo korisno procitati ceo guide ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Starosedelac
|
![]()
Kada vi igrate na srpskom serveru? Kako se dogovarate kad ce te igrati, kad ce te igrati? Ja mogu samo posle 22h jer mi tad najbolje radi net.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Odes lepo na sajt od =SJC= klana pa procitas forum i informises se sta, kako, gde se igra ![]() http://www.bf2-sjc.net/web/index.php...id=20&Itemid=1 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Član
Član od: 4.12.2007.
Zahvalnice: 109
Zahvaljeno 24 puta na 12 poruka
|
![]()
Ljudi konacno sam i ja uveo kulturan net (512 adsl) pa me zanima koja je fora za igranje na netu, tj. dal mogu sa ovom vezom da igram bez laga ?!
Poslednja ispravka: Qrjak (15.4.2008 u 21:50) Razlog: pardon, video sam temu za hamachi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Brate sa 512 interneta na originalu bi ti pevao BF, kupi sebi jedan primerak za 600 dindzi i postedi sebe zezanja oko fix-eva i sta ti ja znam. preko 4000 servera ti stoji na izboru ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Snipe na korisnoj poruci: | ||
Qrjak (16.4.2008) |
![]() |
#77 |
Član
Član od: 4.12.2007.
Zahvalnice: 109
Zahvaljeno 24 puta na 12 poruka
|
![]()
The fact is... I will ! Uzecu ja original prvom prilikom, pa da uzivam ko covek, nego me brine sto sam igrao Warrock i on mi laguje do jaja, pa ne znam kakvo je stanje za bf2
![]() Cujem da je min req 256kb - mada (kopirano iz read me) - Minimum - 2.5 Mbit- Recommended - 5Mbit ... Da li su oni ludi ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Te brzine su za one koji kreiraju server na kom se igra. Ja imam dva originala, na jednoj kutiji pise minimum 128kb a na drugoj 256kb ![]() Provereno, ja sam igrao na 128kb i pritom koristio VOIP za glasovnu komunikaciju unutar squad-a. Nema problema. Sto se tice lag-a, gledaj da ides na nemacke i holandske servere, po meni oni su najbolji a i lag nije presudan u BF2, kad prospes tepih od 5 bombi iz bombardera, ne znam koliki da je lag jedna bomba ce pogoditi metu, dovoljno ![]() Na RANKED serverima i svim normalnim serverima gotovo da i nema laga, ja jos nisam doziveo, to je samo jedna od beneficija koje dobijas kupovinom originala. Vrlo prosto, dobio si priliku da igras na normalnom serveru a ne na nekom nabudzenom za "narodne" verzije ![]() Poslednja ispravka: Snipe (16.4.2008 u 8:34) Razlog: LAG DODATAK |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Starosedelac
|
![]()
e ljudi jel mozete da kazete neke fore kako shta???ja znam uzmem c4 postavim 3 komada na dzip i zaletim se u tenk izletim i aktiviram ga!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Ima fora koliko hoces samo ne znam sta te interesuje, potrazi na YouTube i search-uj "battlefield 2 stunts" ili guglaj "battlefield 2 tips and trcks" ![]() Evo jedan zanimljiv video, nije nikakva fora ali je super video ![]() http://www.youtube.com/watch?v=XYJ36MIdPO4 Poslednja ispravka: Snipe (20.4.2008 u 20:33) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Novi Battlefield 2142! | SFRJ-Forever [CG] | Akcione igre | 117 | 4.10.2018 15:35 |