![]() |
![]() |
![]() |
#61 |
Veteran
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 200
Zahvaljeno 160 puta na 124 poruka
|
![]()
Verovatno mislis na Soul Reaver +4 koji mozes da nadjes na izlazu iz Underdark-a (oltar gde treba da stvoris zivotinju pa se boris sa demonskim vitezovima od kojih jedan ima i Girdle of Frost Giant Strength neophadan ako hoces da ti Cromwell napravi ubitacni Crom Faeyr).
Mac sa svakim udarcem ima kumulativni THAC0 penal (2 "poena") u trajanju od 20 rundi (tj. 120 sekundi)........ ALI ako se dobro secam mogu da ga koriste svi likovi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Član
Član od: 4.3.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Stvarno dobro znaš gradivo, respect.
Za Black Razor ne mogu da kažem (nemam ga u save-u), ali kao paladin NISAM mogao da ga koristim. Za Soul Reaver u opisu ti stoji ovo - Not Usable By: Druid Cleric Mage Thief Good characters Možda ti je neki od onih dodataka i zakrpa promenila ove stvari. Nisam znao za onu foru sa scrollovima i napitcima ali to je ... varanje, u BGu ... no comment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Zasto me izbacuje iz igre???
![]() ![]() ![]() ![]() Cim kliknem desni klik na neki mac, stit, da pogledam koji je bolji.... Aaaaa... Ima li leka? ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Baldur'sGateII-ShadowsofAmnPatchENGLISH.exe
To sam skinuo... 8.3 MB... Ali kada idem da instaliram kaze mi da ne treba jer sam vec instairao Expansion "Throne Of Bhaal" |
![]() |
![]() |
#66 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
takodje bi mogao da skines i nezvanicne ispravke sa http://www.baldurdash.org/fixes.html dovoljan ti je samo prvi fajl Fixpack v3.61 a ostali pach-evi ako ti se neki svidi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Ma jok brate nece...
![]() Nema sanse ne m,ogu na primer da koristim ona oruzja koji mi je dao duh kada sam ga oslobodio, ili na primer neki two handed sward koji sam sada nasao extra... I kada MInsc-u dam u drugu ruku mac, isto me izbaci Da nije do XP-a? |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
E da krenuo sam d aigram 2 Chapter ali nisam resio jedan iz prvog...
Acorns trebam da odnesem Fairy Queen... Sta treba d as eradi d abih oslobodio Dryids (one tri ribe) |
![]() |
![]() |
#69 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Inace, mozes ga zavrsiti sad ili kasnije u chapteru 6. Nije bitno kad. Za sada ti ne dajem vise detalja da ti ne bi pokvario ugodjaj, ali ako zelis spoiler samo reci... (ako budes imao problema da nadjes Firkraaga) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Trenutno sam za pocetak prihvato sekirasa (cica sa sekirom)...
![]() Trebam oko neke knjge da mu pomognem... A da i kesh mi treba za neku ekipu pa da palimo pom Imoen... P.S. koliko ima chaptera BG 2? A koliko Exp? |
![]() |
![]() |
#71 |
Starosedelac
|
![]()
Ne sjećam se koliko čeptera ima, ali garantujem ti jedno 100 sati igranja dok ne prođeš sve. ToB je malo kratak.
Što se XP-a tiče, nema šanse da je do toga, igra potpuno normalno radi na XP-u. I ja sam igrao sa vjerovatno istim pečem koji koristiš i nisam imao takvih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mislim da ima 7 chaptera.Moguce da je do windowsa.ja ga igram na Windows Xp sp2 a radio je i sa sp1.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Član
|
![]() Citat:
Taj njegov quest je dosta težak na početku (ima mnogo borbe sa undead-ovima). Za početak ti savetujem da prvo odradiš questove za cirkus u promenadi, copper cornet u slumsima, trademeet, ako imaš thiefa u družini (Yoshi-a) idi u docks, ako imaš Jaheru (opet pogrešno ime) idi u Inn u Docks-u, pa možeš da kreneš da pomogneš i Nali-i. Kada budeš izlazio iz grada, pogotovo ako imaš Jaheru, pomozi ranjeniku i vrati se. I za Firkraag-a ne pomišljaj da radiš još uvek. Što se tiče onog bug-a, stvarno ne znam. Probaj sa drugim drajverima za grafičku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Starosedelac
|
![]()
Moj savjet su ti Viconia i Jaheira. Ako igraš fighter - mage kombinaciju za koju lično mislim da je najbolja u igri niko drugi ti i ne treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Uzeo sam onu klinku iz cirkusa, sredio tih par questova...
Evo sa kim sam u ekipi... 1.) Tyrael (Ja) 2.) Minsc 3.) Jachera 4.) Yoshimo 5.) Sekiras (Iz Copher Cirnera, kao onaj iz Golden Axe igrice) ![]() 6.) Archie (klinka iz cirkusa, sto je dobra, sve zivo ima, ali je slaba fizicki MNOGO)... I sada koljem u Graveyard-u trenutno... Ali brate mili, sve sam poklao osim jednog mesta... Nekoh 1000 malih paukova idu na tebe, ono u centru... Dam blagoslov i streight ekipi, ma mucim se... P.S. Plave magije se bacaju na svoju ekipu, a crvene na neprijatelje? Skinucu nove Drivere... ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Koja vam je omiljena kobinacija glavni lik+ekipa?
ja trenutno igram sa druidom kao glavnim likom,jahrea-om,arie,korgan-om,minsc-om i yamotom a planiram kada dodjem do levela 20 da predjem u neki multi klas |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |||
Veteran
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 200
Zahvaljeno 160 puta na 124 poruka
|
![]() Citat:
Healer/Spellcaster/Romance > Aerie Tenk > Minsc ili Valygar Corthala Lopov > Yoshimo, a kasnije Imoen (obavezna kombinacija!) i to je to (nikad ne vodim 6 clanova, jer manja grupa brze napreduje, ali gledam da zavrsim sve NPC questove osim Female Edwina i Jaheira romance (kad se pojavi Elminster) jer previse dugo traju)... Od ostalih likova eventualno dolaze u obzir Anomen, Mazzy, Jaheira + Solaufein i Kelsey (NPC modovi). Citat:
![]() Citat:
SoA > 2 950 000 ToB > 8 000 000 Poslednja ispravka: zorx (24.5.2006 u 12:12) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Član
|
![]() Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |||
Član
|
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Član
|
![]()
Ta priča sa krađom iskustva mi se uopšte ne sviđa. Meni je mnogo lepše da igru završim sa svih šest likova uz 4-5 levela niže, nego da vodim samo tri lika.
Najviše mi se sviđalo kada sam vodio ovu kombinaciju: Minsc, Keldorn (kasnije Valygar), Jaheira, Mazzy, Yoshi (kasnije Imoen) i ja human Fighter(8)-Mage(+) Prešao sam i sa tri lika: Aerie, Keldorn, i ja kao elf Thief (nekako najuniverzalnija tročlana grupa). A ova je bila najjača (Hevy Metal ![]() Misnc, Keldorn, namrgođeni dwarf (i ja zaboravih ime), Anomen, Jaheira, ja elf Mage/Thief multiclass. I mislite da bi neki party od tri malo iskusnija člana bio jači od ove kombinacije? Sumnjam... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
baldur's gate ii, shadows of amn |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|