![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Veteran
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 64 puta na 26 poruka
|
![]()
ej ja sam zaradio grip, pa jedva mogu da ustanem iz kreveta, pa zato iz kreveta furam BG2
![]() Igram sad sa sorcererom i lik RASTURA! oh yeah. BTW strahovito me nervira onaj bug kad neko 'appears busy'... Strasno me mrzi da sejvujem/reloadujem da bi pricao s nekim ![]() Jos jedamput: BG2 RULZ ![]() ![]() ...moram da kupim original :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Starosedelac
|
![]()
Zar patch to ne ispravlja? Ozdravi brzo, pa se onda foliraj da si bolestan da bi i dalje igrao BG2 iz kreveta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Veteran
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 64 puta na 26 poruka
|
![]()
Hm... koliko se ja razumem, Throne of Bhaal bi trebalo da u sebi sadrzi patcheve za BG... medjutim, 'busy' bug ostaje :P
Ne skida mi se bas patch za ToB jer je malko preveliki za dial-up ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Novi član
Član od: 28.12.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Gde ima da se nadje besplatan2nd edition rulebook. Ja sam trazio preko Google-a, ali nisam nasao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]() Citat:
Ja sam preko googla satima trazio complete priest handbook. Na kraju sam ga nasao, ali to je bilo pre par godina ne secam se gde. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
![]() Citat:
Poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Veteran
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 200
Zahvaljeno 160 puta na 124 poruka
|
![]()
AD&D 2nd edition rulebooks (besplatne i vise ih nema u prodaji): download strana Po mom misljenju lepse/interesantnije su za citanje nego knjige iz 3. D&D edicije pravila.
ToB sadrzi zvanicne ispravke za BG2, ali ne "X appears busy" za koji je potreban i zvanicni patch, a moze se skinuti na Bioware ili Interplay sajtu. Taj problem se pojavljuje iskljucivo u win. XP ili 2000. Pozeljno je instalirati i Baldurdash Fixpack jer resava sve bugove i exploite koji nisu sadrzani u zvanicnom patchu. baldurdash stranica Ja licno ne mogu da zamislim igru bez ove dve ispravke instalirane (+ bar 4 kvalitetne modifikacije).... Tako je to kad odigras najmanje 15 puta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Deo inventara foruma
|
![]()
jer neko zna da li postoji mogucnost da se Drizzt Do'Urden bude clan grupe koju vodis u igri jer sam cuo da se pojavljuje u njoj?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Veteran
Član od: 18.12.2005.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 27 puta na 19 poruka
|
![]()
ne nije, on ti je tipa special encounter kao primera mort u fallout tactics, nista drugo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Imam ja jedan PATCH "Shadows Of Amn", 6 MB...
Ako hoces da ti posaljem... |
![]() |
![]() |
#52 | |
Član
Član od: 4.3.2006.
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
![]() Postoje oružija koje mogu da koriste samo evil likovi. Recimo long sword koji možeš uzeti u paklu i postati evil ako nisi. Super je mač, ne sećam se sad tačno, mislim da ima level drain on hit. Ali treba biti karakter i ostaviti ga, zatim preći i ostale prostorije u paklu kao good-sided lik (ako ste tako krenuli od početka). Ne mogu da zamislim evil paladina (fallen paladins quest). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Starosedelac
|
![]()
Koliko se sjećam, to je bio two handed sword i moje omiljeno oružje u igri. Igrao sam od starta sa evil karakterom, mnogo su bolji bonusi, vjerujte mi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Član
Član od: 4.3.2006.
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Prodao si se za sitne bonuse
![]() I nisi valjda još i žrtvovao nekog člana ekipe zarad malo svojih atributa !?? Ko je rekao da je FIGHTER+MAGE dual class najbolji? Dobar je osećaj kad baciš Time Stop i onaj feat za brzo bacanje magija, i onda još 43 kickass magije na sirotu gomilu monstera i na tom mestu napraviš krater veličine meseca i nuklearnu katastrofu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]()
Paladin je ekstra, pogotovo kad mu stavis holy avengera u ruke. Ali kada je bg u pitanju, uvek multiclass u odnosu na single.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Starosedelac
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 146
Zahvaljeno 207 puta na 133 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Ja sam rekao da je dual klas fighter-mage najbolja kombinacija. Ako ga dualklasuješ na 15 nivou fajtera pri kraju imaš jedno 4 magije 9 nivoa da baciš. Je li neko provalio foru za Simulacrum? Poenta je jedan skrol Time Stop-a staviti u belt, isti se pojavljuje tvome klonu koji može da ga upotri****. Još je jača fora staviti još jedan simulakrum, onda i klon može da se klonira. PS. Jel ovaj forum ima nešto protiv ijekavice? Pazi gdje se pojavi cenzura! LOL |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Član
Član od: 3.2.2006.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
HAHAha.. Sad kad nisam pao sa stolice, neverovatna cenzura
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Two handed swords koje mogu da koriste samo zli likovi, opet kazem, NE POSTOJE! Dva najbolja two handed maca su upgradeovane verzije Carsomyr-a (koji mogu da koriste Paladin i likovi koji imaju Use any item HLA tj. Bard i Thief) i Gram the Sword of Grief koji skida level sa SVAKIM udarcem, a ne kao Blackrazor sa 15% sanse. Cisto da resim tu dilemu. ![]() Simulacrum likovi (sims) su identicni liku koji je bacio tu magiju, ali level drainovani pa samim tim sledi > sim+restoration+wish rest=dva identicna lika. ![]() A ako hocete da bilo koji lik iskoristi bilo koji scroll samo je potrebno uci u inventar i npr. popiti napitak (right click, drink potion), a zatim pre izlaska iz inventara na mesto gde se nalazi taj napitak staviti zeljeni scroll. Samim tim protagonista (vas lik) bilo koje klase moze da npr. ima familiara. ![]() Dosta od mene za sad.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Starosedelac
|
![]()
Moja greška, hajde da se ispravim. Ne mogu da se sjetim kako se mač zove, ali mač je +4 i svakim udarcem ne drejnuje, već skida THAC0, tako da protivnik već posle nekoliko udaraca protivnik ne može ništa da pogodi. U pitanju je dvoručni mač i mogu da ga koriste samo evil karakteri.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
baldur's gate ii, shadows of amn |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|