![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 11.5.2006.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Da li je Condemned:Criminal Origins vredan paznje ili ne?Ja mislim da bi moglo da se uz njega izgubi par sati, ali ipak to nije igra kojoj bi posvetili vise paznje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mr. Spatula
|
![]()
Upravo je igram.Dosta dobro,lepa grafika,napeta atmosfera,brutalna oruzja i podosta narkomana
![]() Preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 164 puta na 141 poruka
|
![]()
igra je odlicna! FEAR endzin i hw zatevnost do bola...ja cu je svakako odigrati kad nabavim jacu karticu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Mr. Spatula
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
meni je sa svim na max. sem SS, VL i AA isao cesto ispod 30fps, sa klokovanim X800 (citaj X800GTO). i FEAR je na istim setovanjia umeo da mi zasece, ali ne kao Condemned...kad vec igram vizuelno lepu igru, hocu da je igram sa svime na max...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Dosta ispeglan FEAR engine.Igrao sam ih (tojest Condemned jos igram) na istoj masini. Na istim podesenjima Condemned bolje radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ne znam zasto se meni cini da radi losije?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 482 puta na 244 poruka
|
![]()
ljudski dobro.i dobro radi i na osrednjim mašinama
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 6.2.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Dajte malo preciznije systemske zahtevnosti igre plz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Član
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 16 puta na 14 poruka
|
![]() Citat:
![]() @Daredevil 2 Silno gresis mislim da je igra dobila vrlo malo paznje (barem kod nas), a zasluzuje mnogo vise, po meni igra je EXTRA ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ja rekoh da sa X800(GTO) ne moze da se tera igra na max. naravno bez fensi efekata kakvi su SS i VL. to valjda dovoljno govori da je igra jedna od tri najzahtevnije igre danasnjice...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
|
![]()
Meni na 9600pro radi ok na medium podesavanjima FPS ne pada nikad ispod 18-19 a obicno je oko 26-27. Mislim da je igra jako dobra i skroz napeta. Poceo sam da se cimam kad mi neko ulazi u sobu narocito posle nivoa sa lutkama!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 29.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Upravo sam je zavrshio...Igra je poprilichno dobra, ne znam zashto je nekako ostala pomalo u senci!!?! Koristi glazirani F.E.A.R. engine ( kao shto je vec 1000 puta recheno ), odprilike da i nije bilo mnogo poboljshana, koliko sam ja primetio onako odokativno dodat je "fullscreen FX" efekat (mene nervira
![]() ![]() Hteo bih samo da naglasim da me uopshte nije uplashila ( poshto vidim da neke jeste ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
Član od: 22.5.2006.
|
![]()
Da igra lepo radi na max podesavanjima verovatno zbog malih prostorija pa i samih tekstura da ne daj boze u pitanju jurcanje po sumovitoj planini to ne bi bio slucaj a da je strasna jeste ne kao neki teskasi ali zato muzika i jurnjava po mraku pomeranje pacova sve u svemu lepo !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Deo inventara foruma
|
![]()
radi malo sutra na max. podesavanjima na X1600pro sa 512MB obogaljene memorije. meni ne radi dobro na klokovanom X800(GTO) i 2GB rama, a tebi radi dobro. verovatno "dobro" tebi znaci 10-15fps. o soft shadows i volumetric lights nema ni govora ni na mnogo jacim kartama, a kamoli na X1600pro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
Član od: 13.1.2006.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 45 puta na 34 poruka
|
![]()
e znam da sam osao offtopic ali ako neko ima ukljucen taj volumetric lights, aj neka objasni kakav je to efekat i sta se njime dobija... za soft-shadows znam da drasticno podize kvalitet senki koje su onda mnogo realnije, sa mekshim ivicama, ali za volumetric lights nemam blage shta je...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
|
![]()
iskreno, nisam ni ja siguran. idi na wikipediju ili guglaj...nesto sa svetlom svakako jeste (al' sam ti pomogao)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Član
Član od: 22.5.2006.
|
![]()
Pa radi bez problema uopste ne secka do 25fps je sasvim dovoljno za igranje po cemu je tvoja x800 preterano bolja ipak je x1600 novija kartica i ako cemo iskreno igra izgleda naj realnije od svega sto sam ja do sada video!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Deo inventara foruma
|
![]()
po cemu je bolja? ima mnogo veci klok za memoriju, ima 12TMU-a, za razliku od 4 koliko ih ima X1600 serija, i na kraju zato sto je 256-bitna. samo toliko, nista vise. a da, i zato sto je visa klasa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Mr. Spatula
|
![]()
Da li ima vise zavrsetaka?Na kraju kao mogu da biram sta da radim sa likom u gepeku, ali kraj je uvek isti.Da li ima neka fora?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|