|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
14.1.2009, 7:01 | #1 |
Veteran
|
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom
ljudi,imam gadan problem sa ovim telefonom...
izvrshio sam apdejt sa razlogom da mi ispravi greshku koju mi je prijavljivao kad se diskonektujem sa WiFia,jer se nakon diskonektovanja sa istog telefon u 90% sluchajeva restartovao-shto je i ispravio;ali mi sada pravi josh gori problem... naime-kad nakachim telefon na komp i recimo prebacim neshto na njega [u mass storage modu] nakon diskonektovanja mi tel uopshte ne konta da nije vishe na USBu,tj. fajl menadzer mi govori da je USB konekcija i dalje aktivna,kao i muzichki plejer,galerija... jedino ko konta da sam ga iskljuchio sa kompa je "x-plore"! i recimo ako hotju da slusham muziku moram da restartujem telefon,pa ponovo da ukljuchim muzichki plejer-gde mi on izbaci obaveshtenje kako ispravlja oshtetjene plejliste i sl.! nisam skapirao u chemu je problem i kajem se shto sam apdejtovao telefon jer nisam koristio WiFi toliko da bi se ovoliko zlopatio sa chestim restartovanjima da bi on skontao kako tel nije vishe na USBu!!! jel u pitanju moj komp,ili pak neki softverski bag na telefonu-koliko se setjam neshto slichno mi se deshavalo i sa SE w950 mada,nisam siguran dal' je ishlo bash tako [on je pravio slichan problem,mada ne i isti] ima li iko ideju shta da radim? |
14.1.2009, 9:42 | #2 |
Starosedelac
Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 747
Zahvaljeno 779 puta na 353 poruka
|
Re: noikia e71 i problem sa USB konekcijom
Како искључујеш телефон са УСБ-а само ишчупаш кабл?
Poslednja ispravka: VojaM (14.1.2009 u 12:12) Razlog: изчупаш --> ишчупаш |
14.1.2009, 18:30 | #3 |
Veteran
|
Re: nokia e71 i problem sa USB konekcijom
pa svashta sam pokushavao-i na vindovsov "sejfli rimuv",i ono "na zhivo" ga samo ishchupam...
uvek isto-telefon netje da skonta da je iskuljuchen sa kabla sve dok ga ne restartujem!!! |
20.1.2009, 20:38 | #4 |
Novi član
Član od: 29.10.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Re: Nokia e71 i problem sa USB konekcijom
Ako si već odradio update softvera, odradi i jedan full format telefona i memorijske kartice. Možda pomogne. Prije toga backup podataka sa kartice i telefona jer formatom se brišu svi podaci!!
|
25.11.2010, 23:31 | #5 |
Novi član
Član od: 25.11.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Nece ti to biti jedini problem druze.
Ja se patim vec dugo sa tim telefonom da namestim mail. Telefon pored ostalih mana ima bug u softveru od kada je izasao. Vec 2 godine telefon kaska nasim prostorima a Nokia ni da se sazali i otkloni bug koji ima sa SMTP autentikacijom. Konstantno izlazi novi softver ali oni ovaj prosti bug ne otklanjaju da bi mogli da saljemo mailove sa njega kada nam SMTP server trazi autentikaciju. Tako da razmisli da zamenis telefon sa nekom firmom koja jole i postuje svoje korisnike. |
1.12.2010, 15:17 | #6 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
Pa ugradjeni mail klijent u E71 kao uostalom i za sve 3rd series telefone je poprilicno bazican da ne kazem jadan
Spor, ne prikazuje ni html kako treba itd itd LGC Profimail je dosta bolji |
Bookmarks sajtovi |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa wireless internet konekcijom | Kristijan | Internet tehnologije | 4 | 21.2.2009 11:36 |
Problem sa driverom za monitor | pharaon.92.bc | ŠDK - Grafika | 10 | 26.10.2008 17:24 |
Problem sa konekcijom Wirelless | ddak | Operativni sistemi | 10 | 30.6.2008 2:05 |
Problem sa novim kompom! | Slavke | Kvarovi | 9 | 11.1.2008 18:17 |
Problem sa kablovskom konekcijom! | Nikola_BN | Internet usluge | 5 | 17.5.2006 22:04 |