![]() |
![]() |
|
ŠDK - Prenosni računari Saveti u vezi sa kupovinom PDA, notebook, laptop i ostalih prenosnih računara |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#61 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
sa sve 5 twikova
![]() ja sam mislio na defu |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Član
Član od: 24.10.2008.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 16 puta na 16 poruka
|
![]()
Pa u ovim radnjama u kojima sam gledao ova verzija sa hd 3650 grafickom je oko 1500 do 2000 dinara skuplja od te sa hd 3470, sto i nije mnogo s obzirom da je mnogo bolja graficka, i ta verzija ima bluetooth i jos neke sitnice koje nema ova sto si ti naveo. Milsim da sam negde procitao da ima jednu ram memoriju od 2gb sto znaci da bi moglo da se doda jos.
nikola, moze sigurno da se pokrene gta4 sa svim ovim grafickim karticama(3470, 2600, 3650) |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Na def-u nije niko igrao na forumu.
Bilo to da je igrao na 9600GT ili na HD4870, svako je neki tweak stavio. ![]() @ Rax_ - moze, ali na low/medium detaljima pri 800x600 rez. Mozda cak i na 10x7 rezoluciji (ali mozda). GTA je olicenje kako ne treba praviti igru, neoptimizovana i ne toliko zabavna igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
Acer sa HD3650 grafikom je već viša klasa u odnosu na ove HP-ove. RAM memorija se uvijek može nadograditi. Stvar je u tome da tebi ne treba ovako jaka grafička karta za sitne net igre. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dimo na korisnoj poruci: | ||
Antec 900 Gamer C. (15.2.2009) |
![]() |
#65 |
Novi član
|
![]()
Cek' ljudi,znaci HD3470 je mnogo bolja od HD3430 i sto HP ima 1GB rama vise i malo bolji procesor nije nesto narocito.Acer je ipak bolja kupovina?Jos samo da se pita?Ako je ta grafa bolja za nekih 5% ja ne bih uzeo Acer.
A za GTA IV to je tacno imam HD 4870 palit sonic i kaze da mi je slaba grafa za nju.Laptop mi treba jer studiram u gradicu blizu sofije pa da se opali i poneka igricicica sa laptopa.MMORPG po mogucstvu. Hvala Dimo,pretekao si me. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Novi član
Član od: 6.7.2009.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Zdravo svima.Citam ove konfiguracije za laptop ali bas nesto i ne nalazim ono sto mi treba,a nije mnogo.Imam namjeru kupiti jedan,otprilike tu neka cijena 500e moze da varira.inace racunar koristim najvise za net (adsl),filmove,muziku i rijetko za igrice a i obicno ne ove nove i zahtjevne mnogo,mada bih malo jacu graficku zbog filmova.Nece ga cesto nositi van kuce,tako da imam namjeru da prikljucim na njega surround sistem pa bi mi odgovarala kvalitetnija zvucna,i uglavnom gasim rac kad kerenem na spavanje.E sad sta bi otprilike bilo dobro za taj rad,koliko je zagrijevanje laptopa jer nemoze nikako imati hladjenje kao desktop rac ali...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Novi član
Član od: 7.8.2009.
Zahvalnice: 1
|
![]()
И ја имам сличну ситуацију као Лоријена, само што сам већ запазио два модела:
Msi Ex623x-077eu Msi Ex630x Занима ме разлика између њих (пре свега у јачини графике и преоцесора)... Наравно, још неки предлог долази у обзир ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Član
Član od: 7.6.2009.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
ja imam MSi ex 623x 077-EU, vec mesec dana i mogu ti reci da je komp extra!!!znachi nista ne kochi ne greje preterano (ili ja nisam primetio), imas razne zezancije (otisak prstiju, senzorske precice i jos mnogo toga).meni su prvo doneli greskom onaj 630 ali sam ga vratio jer su mi rekli da mu je loshija graficka ili procesor (ne secam se )... igrice rade extra (PES 09, FM 09, Virtua tennis 09 ) moja preporuka ti je ovaj, a i ima garanciju 2 godine...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sr[B] na korisnoj poruci: | ||
igor31 (12.8.2009) |
![]() |
#69 |
Novi član
Član od: 7.8.2009.
Zahvalnice: 1
|
![]()
Хвала
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Veteran
|
![]()
I ja imam MSI EX623X-077EU i EXTRAAA je ..... Igram sve nove igre na max , baterija mi traje do 2 h max , a u power save i preko 2 h tako da je sve extra . Imam Windows 7 32 bit i ocena je 5,9 . Tako da svakom ko zeli da uzme laptop u ovom cenovnom ranku nek odam bez razmishljanja nadje i kupi ovaj model kao sto imam i ja !!! POzz i srecna kupovina !!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
potrebna mi je pomoc. Drugarica bi da kupi laptop do 40k. Sluzio bi joj za gledanje filmova, igrice (zuma... nista zahtevno), net... Najradije bi uzela neku 17-ticu. Nema nameru da ga nesto setka. Ja sam gledao malo po it svetu, a nisam bas pratio laptopove toliko u zadnje vreme. Da li se AMD-ovi procesori i dalje graju?
Izdvojio sam par komada, pa ukoliko moze neki savet, itd... Ja mislim da je najbolje otrilike ovako nesto, sto zbog izrade, sto zbog garancije http://itsvet.com/proizvod/toshiba-s...laptop/22/3095 E sada, da vam olaksam maksimalno, izdvojio sam sve 17-ice iz tog ranga: http://itsvet.com/proizvod/acer-emac..._laptop/3/2591 http://itsvet.com/proizvod/asus-x70z...laptop/20/2877 http://itsvet.com/proizvod/msi-ex700...laptop/24/2028 http://itsvet.com/proizvod/msi-cr700...laptop/24/3197 (ovaj je nesto skuplji) Hvala svima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Starosedelac
|
![]()
samo jedno pitanje:
čemu laptop ako se ne nosi? za te pare može da se uzme desktop sa sve nekim dobrim monitorom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Neko nema prostora za desktop pa mu je laptop bolje rešenje.
@ maksim... Svi procesori se greje, nebitno koji je. Odličan izbor je Acer 7735GZ koji je oko 45k dinara. Mnogo bolji od ovih koje si ti naveo... Citat:
![]() Igraće i mnogo zahtevnije igre na njemu ali opet, Acer ima godinu dana garanije što i nije baš najbolja stvar. Kako bilo da bilo, za ove pare, laptop sa ovom veličinom ekrana a ovih performansi je vrlo teško naći. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Član
|
![]()
Meni ovaj MSI deluje skroz nice. (466.27 €)
A i ovaj FUJITSU-SIEMENS je privlačan. (376.54 €) I ovaj ASUS je OK, skroz. (434.92 €) Ovde je ovaj poslednji još jeftiniji... Cene su trenutno ovakve na ITsvet-u... Poslednja ispravka: nesrulz (8.9.2009 u 16:08) |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Novi član
Član od: 10.9.2009.
Zahvalnice: 2
|
![]()
E ljudi treba mi pomoc!
Treba da uzmem neki laptop skoro i znam neke osnovne stvari o njima, ali bi mi stvarno bilo od velike pomoci kad bi mi rekli sta mislite o ovoj konfiguraciji: Proizvođač : Asus Model : F5SL-AP455 Intel-CoreDuo 2.16GHz 3072MB 250GB DVDRW 15.4'' WXGA FreeDOS Tip : PC Operativni sistem : DOS Procesor : Intel Core Duo Takt procesora : 2.16GHz Dijagonala ekrana : 15.4 " Rezolucija ekrana : 1280×800 px Grafička karta : ATi Mobility RADEON HD3470 RAM memorija : 3GB Kapacitet hard diska : 250 GB Brzina rotacije hard diska : 5400 obrt./min. Optički uređaj : DVD±R/RW Baterija : Li-Ion 6 cells Komunikacija : 56K, GigaLAN, WLAN 802.11a, WLAN 802.11b, WLAN 802.11g, Bluetooth, Portovi : D-sub out, DVI out, RJ-45, RJ-11, ExpressCard/54, Broj USB portova : 4 kom. Unos : Qwerty tastatura, Touchpad, Dodatne funkcije : Kamera ja laptop ne bih koristila za igrice ili nesto previse graficki zahtevno, znaci za standardne programe, net, download, muziku, svakodnevan rad... ova konfiguracija je 466 eura, da li je bacanje para, i ako neko ima neki boji predlog neka kaze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
deluje ok, mada ti imas dve pcije posto ti igre nisu prioriet:
1. da kupis neki jeftini model za 39-40.000din 2. da kupis neki extra dobar model po kvalitetu ali da bude samo solidan po performansama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dobar je taj Asus. Završiće ti i više nego dobro ono što planiraš na njemu da radiš.
I ovaj laptop će podjednako dobro zadovoljiti tvoje potrebe a ako želiš ipak malo jeftinije da prođeš onda idi na ovaj. Vidi koji ti se najviše sviđa, pa odluči, svejedno ti je koji ćeš uzeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.303
Zahvaljeno 4.083 puta na 2.664 poruka
|
![]()
Verovali ili ne, upravo kucam na istom tavkom (samo primerak sa preinstaliranom Vistom Home 32bit i nemackom tastaturom). Pristojan laptop.
Moze da se koristi i za igranje (stariji naslovi). Jedinu manu koju bi mu naveo je da se baterija relativno brzo trosi (za 1:15min uz desktop rad u high performance modu; isto za 2h uz max battery saving i adekvatna podesavanja). Poslednja ispravka: player1 (10.9.2009 u 18:04) |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Novi član
Član od: 10.9.2009.
Zahvalnice: 2
|
![]()
dzonihsv, imala sam ja kao opciju ovaj asus sa 4gb ram-a, ok je, samo mu je ova graficka malo nikakva, e sad... mene to ne bi trebalo da brine s obzirom da mi ne treba za igrice i te stvari, ali opet, htela sam da uzmem nesto sa pristojnom grafikom, cisto da ne bude neko djubre, pa sam se predomislila
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
pa naravno dana svako ipak gleda da moze makar simse 3 da igra pristojno narocito pripadnice lepseg pola
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
laptop |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Konfiguracija do 350 eura | Clayman | Šta da kupim? | 4 | 17.10.2008 15:23 |
Treba mi dobar telefon do 130 eura | Thunderman | Aparati i oprema | 71 | 15.10.2008 22:02 |
mp3 plejer do 30 eura | yoshida | Foto i audio/video | 8 | 8.10.2008 17:59 |
Kuler za phenom do 50 eura | ivanza | ŠDK - Ostale komponente | 11 | 22.5.2008 20:03 |
Mp3 Player do 50 eura | Veljko the King | Šta da kupim? | 26 | 9.9.2006 1:24 |