![]() |
![]() |
|
Serverske aplikacije i baze podataka PHP, Perl, ASP, ASP .NET, ColdFusion... MySQL, PostgreSQL, MSQL, Oracle... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 17.1.2017.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav svima
![]() Resio sam da ove hladne dane iskoristim tako da unapredim svoj "progmerski" skill i poceo da pravim neku online prodavnicu. Gledajuci po netu najvise mi se svidelo kako je templatemonster realizovan pa sam resio da pokusam da napravim nesto slicno. I kao svaki pocetnik naleteo sam na gomilu problema ![]() ![]() Pokusacu da sto detaljnije objasnim u cemu je problem, pa da pocnem ![]() ![]() Korisnik kada klikne "Add to Cart" otvori se modal gde treba da prikaze sta je korisnik sve izabrao i tu nastaju problemi ![]() ![]() Problem nastaje kad treba da se ti podaci iscitaju u modal prozoru.Znam ja da ih prikazem ali ne onako kako bi trebalo ... na prvoj slici kad se izaberu dodatne opcije tako sto se klikne na checkbox, ubacuje se kao niz pod nazivom product. E sad ne znam kako da izvucem sve to sto je pod "product" da svaki bude u novom redu ... meni to sve bude u jednoj liniji ![]() Meni izgleda ovako: ![]() A trebalo bi ovako ![]() Podatke iz baze koje zelim da prikazem provucem kroz foreach petlju Kod:
$cartQ=$dbc ->query("SELECT * FROM cart WHERE cart_id = 177"); $result = mysqli_fetch_assoc($cartQ); $items = json_decode($result['items'], true); foreach($items as $item){ $zika = implode(',', $item['product']); ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
nesto za stvarno malo para | aleksandra | ŠDK - Osnovne komponente | 14 | 13.4.2011 14:15 |
Kliknem Turn Off, a on mi uradi nesto slicno kao stand by?! | - TERMINATOR - | Kvarovi | 8 | 30.7.2010 1:10 |
9800GT ili nesto drugo | vedran80 | Osnovne komponente | 46 | 12.3.2010 13:06 |
Nesto do 200e za nezahtevne radnje | Nicolas | Šta da kupim? | 22 | 1.10.2007 12:58 |
nesto mi usporava otvaranje fajlova... | dzambo | Aplikativni softver | 18 | 25.12.2005 0:28 |