![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]()
Pozdrav,
![]() imam laptop Asus ROG G751J. I u zadnjem vremenu imam problem, laptop (uglavnom) prilikom igranja prestaje da prima struju sa punjaca i prebacuje se u obicnom modu i ako je u POWER OPTIONS podesavanje na High performance ili Balance. Tako da ekran zatamni a igra uspori jer ne uzima 100% jacine sa graficke i procesora jer mu je potrebna jaca struja. U cemu je problem? Ovo mi se nije desavalo nikada, tek od kako sam updetjtovao Windows 10. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Problem je upravo u power options, idi na Advanced ili napravi novi power plan pa sve popali i ostavi na max detaljima (da ti ne tamni ekran, da ne ide u sleep, da ne gasi hard disk i sva ostala s**nja) pa će se unormaliti. Imaš tamo uredno ti piše WHEN ON BATTERY radi to i to, i drugi dio WHEN ON AC POWER da radi to i to, pa ispodešavaj i udri.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Starosedelac
Član od: 1.9.2008.
Zahvalnice: 610
Zahvaljeno 434 puta na 256 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hvala na Vasim odgovorima. Problem je bio u novoj verziji GeForce Experience. Ne znam ni stace mi taj program ali makao sam ga iz instalacije i se super radi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
GF experience je alat za optimizaciju igara i potragu za novim drajverima za grafičku kartu, ako sam znaš da ispodešavaš grafičke opcije ingame i da skineš ručno nove drajvere, onda ti ne treba taj GeForce experience. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
asus, laptop, performanse, power, surge |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa zauzetošću procesora prilikom igranja igara | Nikola Lavrnja | Kvarovi | 10 | 6.1.2009 17:53 |
Iritirajuci zvuk prilikom igranja | Shime | Kvarovi | 1 | 14.4.2008 20:28 |
Računar blokira prilikom igranja igrica i ponekad na netu | Porsche | Kvarovi | 18 | 14.12.2007 16:32 |
Predlog - test konfiguracija i broj frejmova | Borowatz | O SK-u uopšte | 11 | 28.6.2006 18:46 |
Restartovanje prilikom igranja Age of Empires 3 | Benedikt | Strateške igre | 5 | 3.3.2006 3:39 |