![]() |
![]() |
|
Serverske aplikacije i baze podataka PHP, Perl, ASP, ASP .NET, ColdFusion... MySQL, PostgreSQL, MSQL, Oracle... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 214 puta na 130 poruka
|
![]()
Problem: kontakt formular na sajtu (adresa pošiljaoca, ime, prezime, ovo, ono) i uz to treba posetilac da označi neku jpg sliku sa svog računara i da mejl sa tom slikom u atačmentu pošalje vlasniku sajta.
Samo Php, ima li neko upotrebljivu ideju? Nisam uspeo da skapiram PHPMailer_FE i da ga iskoristim za to (u stvari, nisam uspeo za bilo šta da ga iskoristim). Poslednja ispravka: dbaja (20.10.2016 u 17:21) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.305
Zahvaljeno 3.264 puta na 2.259 poruka
|
![]()
Trenutno planiram nešto slično za sledeći projekat i natrčao sam na ovo:
http://zetacomponents.org/documentat.../tutorial.html Deluje kao dosta sposobna komponenta, nisam još ništa konkretno probao samo sam prelistao dokumentaciju ali mislim da možda može da završi to što ti treba a i više od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 214 puta na 130 poruka
|
![]()
Hm, ovo je prilično veliko i sada sam tanak sa vremenom za detaljno proučavanje, a uspeo sam sa običnim PHPMailerom (prvo sam probao nekakav PHPMailer_FE), i sa ovim mi je nekako, uz puno štapova i kanapa uspelo da ostvarim ovo što mi treba.
Sada se zezam sa podešavanjima i detaljima (tipa da prima samo jpg, png i pdf, dodelom imena fajlovima koje će uploadovati i sl.). Hvala u svakom slučaju, može LOCK teme. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Mobilni telefon] Telenor Smart Pro (aka Alcatel OT-991) | Dekip | Opisi, recenzije i testovi | 7 | 25.12.2012 23:34 |
PHP skripte - problem sa ubacivanjem! | Farmaceut | Serverske aplikacije i baze podataka | 7 | 13.6.2008 10:18 |
Problem sa memory_limit u php | Kasper_Dobri_Duh | Web razvoj | 4 | 11.11.2007 4:49 |
[PHP] Problem sa PHP kodom i konektovanjem na bazu | diablo_ | Serverske aplikacije i baze podataka | 4 | 18.11.2006 19:46 |
leadtek Winfast 2000 expert - nemogu da dobijem signal na s-video ulazu sa sat. risiv | ural | Foto i audio/video | 17 | 30.8.2006 1:36 |