![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 10.1.2015.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Dakle imam compaq laptop imam ovaj kvar vec pola godine.Naime kada stavim da se puni vide se one lampice da rade ali kad kliknem dugme da se upali, lampice zaigraju i to je to.Video sam na internetu da dosta ljudi ima ovaj problem.Ima dosta snimaka na youtubu koji navodno popravljaju sve sam probao i nista.
https://www.youtube.com/watch?v=FmjlKpdEab0 Ali to nije sve.Pre sest meseci kad sam ga iz nekog glupog razloga utakao u drugu uticnicu on je radio i onda se opet ugasio i onda sam probao sve uticnice u kuci i nije radio.Odneo sam u servis kod nas u gradu ni kod njih nije radio, ali kad sam odneo u drugi grad tamo je radio bez ikakvog problema(bukvalno su ljudi nas zvali i pitali u cemu je problem).To je to uglavnom.Pomazite!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zeza te struja definitivno, ili ova sa mreže ili na regulatoru napona unutar laptopa. Čuvaj da ne spržiš nešto. Nije isključena ni mogućnost da ti se neka od komponenti pregrijava i postoji opasnost da se sprži od neujednačenog napona. Provjeri i sam punjač.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 10.1.2015.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Proverili smo punjac uzeli smo i novi radilo 2 dana i opet se ugasilo.
Poslednja ispravka: kumici (14.1.2015 u 18:01) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
compaq, kvar, laptop |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Novi Asus X550J laptop nesto nece Linux | Mickie | Slobodni softver | 9 | 30.12.2014 20:01 |
Nece da se upali komp svaki put ! | Maric | Kvarovi | 2 | 27.5.2013 13:07 |
Laptop neće da se upali | zukov | Kvarovi | 1 | 12.11.2009 8:28 |
Problem sa combo drive-om laptop Compaq Presario 705ea | LMiodrag | Prenosni računari | 2 | 18.11.2008 1:00 |
Laptop nece da se pokrene | Robert | Prenosni računari | 6 | 1.2.2006 11:31 |