Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Šta da kupim? > ŠDK - Foto i audio/video

ŠDK - Foto i audio/video Saveti u vezi sa kupovinom fotoaparata, Televizora, MP3 i DVD/DivX plejera...

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 15.4.2008, 21:48   #1
bojanh
Starosedelac

Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 540
Zahvaljeno 291 puta na 243 poruka
Arrow Pomoć oko kupovine novog mp3 plejera

dakle molio bih vas za pomoc i da me posavetujete koji mp3 plejer da uzmem,a evo da navedem moje uslove a bice tu i pitanja jer nikad nisam kupovao to malo cudo:

1.da zvuk bude cist,kristalan i da se basovi veooooma jako cuju

2.da mu baterija traje ako je moguce sto duze,minimum makar nekih 5,6 sati stalnog slusanja mjuze

3.da kvalitet izrade bude zadovoljavaju jer necu da se raspadne sto je duze moguce

4.nije mi uopste bitna brzina prenosa podataka,dakle da ponovim,samo su mi najvazniji jacina zvuka i basovi,trajanje baterije i kvalitet izrade

5.kapacitet bi bilo pozeljno da bude 1gb osim ako doplata za 2gb je naprimer nekih 400,max 500din,sve preko toga mi je vec puno da dodajem i cena koju sam spreman da izdvojim za kvalitetan mp3 na makar 1-2 godine je oko 3000-4000din

to bi bili neki osnovni uslovi a cini mi se i jedini.e sad slede pitanja i zeleo bih ako je moguce odgovore na sva pitanja bez preskakanja odgovora da bih saznao sto je vise moguce kako me ne bi preveslali nasi dobri prodavaci

1.koliko vidim po forumu,najvise se hvale sonijevi mp3 plejeri i vidim da kazete da imaju najbolji i najlepsi zvuk,pa ako je to istina onda mi preporucite neki solidan sonijev model,ali ne bi smetalo ni da mi preporucite neki mp3 plejer koji je dosta slican soniju kako po zvuku tako i po kvalitetu i trajanju baterije,naprimer neki transcend,video sam da i njih dosta hvalite,ali prednost dajem soniju

2.da li je bolje uzeti mp3 sa integrisanom baterijom ili sam sebi kupovati one male baterijice(oko ovoga se stvarno ne razumem)?pa ovako da iznesem svoj stav,ja ne putujem na duge staze tako da je meni sto se toga tice svejedno,koristim ga samo po gradu i u skoli malo i to je to,i zato bih sad voleo da mi kazete koje je bolje i jeftinije resenje,uzeti sa integrisanom baterijom i puniti bateriju preko usb-a ili kako to vec ide posto stvarno ne znam,nikad nisam punio,ili kupovati baterije za njega mada ako svaki dan budem morao kupovati baterije za njega ima da puknem para i para tako da vi iznesite vasa misljenja i predloge sto se tice toga da li uzeti s integrisanom ili ne

3.i zeleo bih da mi preporucite dobre slusalice za mp3,ja sam video u nekoj temi ovde da vecina vas hvali ove slusalice Sennheiser MX360 i sto se mene tice,ako je cena odgovarajuca do nekih 1200 dinara onda uzimam sigurno.

to bi bilo to,izvinite na ovako uzasno dugom postu,ali napisao sam sto je moguce detaljnije da bi mogli sto bolje da mi date preporuku i savete za kupovinu

hvala svima unapred puno

Poslednja ispravka: bojanh (15.4.2008 u 21:59) Razlog: male ispravke teksta
bojanh je offline   Odgovor sa citatom ove poruke

Bookmarks sajtovi

Tagovi
mp3 player, mp3 plejer

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza
Pregled sa stablom odgovora Pregled sa stablom odgovora

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Pomoć oko novog računara Kronin Šta da kupim? 5 13.10.2008 18:07
Molim za pomoc oko kupovine novog kompa internacional 1 Šta da kupim? 32 4.10.2007 23:45
Pomoć za kupovinu MP4 plejera vetar75 ŠDK - Foto i audio/video 4 24.8.2007 3:57
Pomoć oko dizanja novog kompa vasiljevic Kvarovi 2 5.5.2007 6:10
Nova konfiguracija Mean_Machine Šta da kupim? 59 17.9.2006 19:29

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 17:09.