![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.739
Zahvaljeno 1.943 puta na 1.076 poruka
|
![]()
Evo malo novih screenshotova:
Spoiler za slike:
Ako ste vec svasta sto nije RPG natrpali u taj podforum, mogli biste i ovo. Jer je eto akcioni RPG |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku filpan na korisnoj poruci: | ||
Lex987 (1.7.2021) |
![]() |
#3 |
Kekule Mekule
|
![]()
^Ovo ima puce ko borderlens, ne mere.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 2.6.2006.
Zahvalnice: 662
Zahvaljeno 480 puta na 287 poruka
|
![]()
Trailer mi se nije svideo, sve mi nekako delovalo letargicno... od muzike preko njenog glasa, pa i sama brzina videa, kao neki slow mo...
Skrinovi vade situaciju i deluje mi zanimljivo. Nadam se da ce biti malo vise creepy dark country/rock muzike malo brzeg tempa, nesto slicno ovom |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.266 puta na 3.859 poruka
|
![]()
Perfect for SteamDeck XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sve mi se svidja osim te strip grafike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 136
Zahvaljeno 444 puta na 263 poruka
|
![]()
Za dva sata se otključava
![]() Iskreno baš sam ishajpovan za ovu igru, ne vuče me toliko dizajn i perspektiva, ali immersive sim igru ne mogu da propustim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jel probao neko? Uglavnom cujem negativne utiske: moderno, prelako djubre, sa dizajnom kao da igras izometrijski Borderlands.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 40
Zahvaljeno 668 puta na 393 poruka
|
![]()
Igrao sam možda desetak minuta, meni se sviđa, na taj grubi, briga nas ko šta misli način, vidi se da je igru pravio neko ko iskreno voli da igra igre i inače, bez opterećivanja preteranim poliranjem.
Btw, u uvodu igre glavnoj junakinji ubijaju sina i porodičnog psa, koje zatim možete da sahranite ašovom, pa odmah zatim iskopati njihove kosti i lobanju (kao materijal za krafting, nisam siguran), eto o kakvoj igri se radi ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pipboy na korisnoj poruci: | ||
filpan (1.4.2022) |
![]() |
#14 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 136
Zahvaljeno 444 puta na 263 poruka
|
![]()
Sat i po igrao, šta znam, gledao sam i pozitivne i negativne recenzije, ovde vidim istinu od svih tih
![]() Kul je svet, priča se fino odmotava (iako mi nije ni blizu nivoa Arcane igara), voice-acting je minimalan. Odluke jesu bitne, i mnoge sitne stvari menjaju svet, to je sve kul, ali - brate mili, mnogo loš combat. Clunky, neprecizan, na hard težini je užasan. Stealth zahteva neverovatno strpljenje i preciznost, a nemam dovoljno ni jednog ni drugog xD Baš ne želim pola sata na rendom questu da provedem da naučim patterne kretanja neprijatelja da bih prošao bez medkit troškova - a suštinski, te bounty hunting misije koje služe kao izvor novca, na kraju vam pojedu isto toliko para na resurse, pa se pitam vrede li uopšte. Šta znam, vuče me da igram, ali i dalje bih komotno mogao da ostavim ovu igru po strani i više nikad da joj se ne vratim, i ne bih trepnuo. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Cracked But Whole na korisnoj poruci: | ||
filpan (1.4.2022) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Hard West | DeCoy | Strateške igre | 14 | 18.3.2022 19:20 |
Enslaved: Odyssey to the West Premium Edition | Emix | Akcione igre | 103 | 28.1.2015 10:18 |
Hearts of Iron East vs West. | Auror | Strateške igre | 34 | 24.8.2014 22:59 |
[iPhone] Gangstar: West Coast Hustle | Hephaestus | Igre za mobilne telefone | 10 | 18.7.2009 9:25 |
Weird Al Yankovic - It's All About The Pentiums | ZoNi | Cvet kompjutera | 19 | 22.8.2006 12:16 |