![]() |
![]() |
|
|||||||
| ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika... |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Član
|
Pozdrav... Vec me je pocelo da izludjuje stalno ciscenje ventilatora i rebara sa kulera (ja sam bolesno pedantan - sto se costoce tehnike tice, inace u sobi je haos
), pa sam odlucio da malo prospem pare na nepotrebno (za sad)..Ne znam za sta da se odlucim dal za "all in one" sistem ili da uzmem "upgrade" pa da vremenom nadogradjujem hladioni sistem? Ako bi se odlucio za upgrade mislim da bih uzeo BigWater 735 - Termaltake (toliko mi i budzet dopusta - 120e max). Kasnije bih dodao i hladjenje za grafu ( kasnije cipset ako promenim plocu)... E sad to povlaci niz pitanja: - Da li ce pumpa imati dovoljno snage da puma na dve jedinice (CPU + GPU) posto ne verujem da je predvidjena za toliko opterecenje... - Tesko da ce i moci da izdrzi i hladjenje... sto odmah povlaci nabavku eksternog kulera... - Mozda jedno od najvaznijih je da mozda u srbiji (konkretno BG-u) se tesko nalazi / dobavlja tu "upgrade opremu". (Nisam iz BGa ali takva je situacija po katalozima raznih dobavljaca) Sto se tice "all in one" solucije tu tek ne znam sta da radim... Ima dosta zanimljivih modela... Ali nerviram me to sto zauzimaju dosta mesta... Npr BigWater 760i koji zauzima 2x 5.25 drajva... Dok one eksteren verzije su dosta gotivnije sto se tice stajlinga itd, ali to mi je nekako rizik drzati jer se bojim da kao nesto budem ceprkao unaokolo slucajno ne udarim i da ga ne zeznem (u smislu da da ga ne oborim sa stola pa da se ona creva ne ispadnu iz lezista).. Sad opet je tesko njih naci a da su jeftini... Jer kao sto rekoh budzedt je 120e... Pa bih trazio vase misljenje sta da radim, za sta da se odlucim? Koje hladjenje je best buy na nasim prostorima, itd? |
|
|
|
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Vodeno Hladjenje | Svrbisha | Šta da kupim? | 12 | 21.2.2008 14:37 |
| Home-Made vodeno hladjenje! | Inuyasha | Modovi | 30 | 3.12.2007 20:46 |
| Vodeno ili vazdusno hladjenje? | pavlem | Šta da kupim? | 23 | 8.10.2007 16:46 |
| #Vodeno hladjenje grafickih# | gti_maniac_yu | ŠDK - Grafika | 3 | 6.1.2006 16:35 |
| Koje vodeno hladjenje ? | Yugo-55 | ŠDK - Osnovne komponente | 3 | 14.12.2005 20:49 |