![]() |
![]() |
|
3D radovi Radovi korisnika iz oblasti 3D grafike, kao i video radovi... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1061 |
Ponosni Eipixovac :)
|
![]()
dobro doshao Zona-kolega
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1062 |
Član
Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 31 puta na 9 poruka
|
![]()
Je#ote al se jurimo na sve strane :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Novi član
Član od: 12.12.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 11 puta na jednoj poruci
|
![]()
Svuda ista ekipa
![]() Mudbox je ne zbrush, posto nisam skoro radio mrzelo me je da modelujem na klasican nacin, ovaj je inace jedan od speed modela i njega sam jos i najduze radio (sat vremena + kasnije male prepravke). Oci su lose, trebao bih da ih sredim, a sto se tice koze, defitinvno fali specular ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Svaka chast Abishai
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Veteran
Član od: 5.7.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 20 puta na 18 poruka
|
![]()
Abishai , lepo lepo, pozdrav i od mene, samo me zanima sta bi uradio posle nedelju dana rada
![]() Uroshe , na ovom forumu nisam delio bas pozitine kritike ali ovo si doista urdio sa puno paznje , doista mi se svidja, e sad ako hoces da ides vise na fotorealisticnost, mogao bi da probas da popravis okruzenje , mozda da bude jednostavnije. I nravno jedino sto bi ti sad ostalo jeste da ukljucis ps i das dodir vremena ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku GOKSIMASTER na korisnoj poruci: | ||
uros@3D (16.12.2007) |
![]() |
#1066 |
Novi član
Član od: 17.12.2007.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 4 puta na 2 poruka
|
![]()
Dobar dan! Evo i ovde da se registrujem, pa malo da se pohvalim:
![]() Ovde treba malo kosu da doteram, ali ko ce to sad docekati... ![]() Recite, da li je IKOME palo na pamet da crta DAJCA??? ![]() Ovi zipovci su radjeni jos 2000. god. i to u AutoCad-u (samo render u max) Ima jos mnooogo radova, ali ne bih sad da zauzmem 5 strana na forumu... Pozdrav svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Član
Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 31 puta na 9 poruka
|
![]()
@Elem> bar dan i tebi.
Svidza mi se kamionche? daj Wire i mozda vechi render. Andja kao da nema ochne kugle ![]() Sve u svemu lepi radovi bre. poz |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dimke na korisnoj poruci: | ||
elemirac (17.12.2007) |
![]() |
#1068 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.558
Zahvaljeno 655 puta na 446 poruka
|
![]()
Hah, super , ne znam zasto ali kad vidim taj kamion setim se detinjstva
![]() A to je Andzelina? Hmm, Dimke je u pravu, mogla bi bolja tekstura. Sve u svemu dobri modeli, samo napred! I da... dobrodosao na forum ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku galebns na korisnoj poruci: | ||
elemirac (17.12.2007) |
![]() |
#1069 |
Novi član
|
![]()
Andjelina je odradjena za sat vremena, sa prvom slikom sa neta koju sam nasao, a wire kamiona cu odraditi cim uhvatim malo vremena. Inace, modeli kakvi takvi se ipak prodaju, sto na TurboSquid sto preko ostalih sajtova... Sve to moze bolje, ali ne sme se gubiti vreme kad se radi za $$$ a musterije su zadovoljne i ovako... Stavicu uskoro jos slikica
e, da... Hvala svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
information junkie
|
![]()
@elemirac: Kao da si znao da smo ovde slabi na Andjelinu...
![]() ![]() Ako mogu da pitam, na kojim to još sajtovima prodaješ modele? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Veteran
Član od: 5.7.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 20 puta na 18 poruka
|
![]()
Okaci wier te glave i mogao bi osvetljenje da promenis , ovako se ne vidi ni jedna neravnina , ko da texturom i svetom pokusavas da sakrijes oblik. I daj jedan clay render da bolje vidimo taj oblik.
Mislim da je textura na kamioncetu zadovoljavajuca ali materijalu fali malo refleksije , pre bi se reklo da je ima ali je monotona ( siva ) i trebalo bi da ubacis neko svetlo zbog speculara mada moze i ovako tmurno. Sto se samog modela tice izgleda kao igracka. Po kakvoj si referenci radio ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Novi član
|
![]()
Pa, ovako
prvo - to su mi sve stari modeli, kad sam pocinjao malo ozbiljnije da se bavim max-om drugo - svaki render je bio vise kao test da vidim kako izgleda model, a nisam podesavao svetla uopste, samo lupio skylight trece - Angelina i jeste low poly i bas sam se potrudio da sakrijem stvarni model (zato ne dam wire ![]() cetvrto - kamion je radjen sa fotki (slikano sa SonyEricsson K700) a te fotke su i nalepljene kao teksture. Inace, to je kamion iz moje firme, a on se ne sija vec nekih 20 godina ![]() peto - prodajem uglavnom na TurboSquid, a ostalo je sitno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
information junkie
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 |
Novi član
|
![]()
Funkcionise... Salju cekove. To je jedan od retkih sajtova koji su poceli jos odavno sa slanjem para i nama. Mnoge obeshrabruje to sto u startu uzmu procenat koji je abnormalan! Uzimaju 50%
![]() Mozes da prodajes i bez toga, ali pare ti salju tek kad to posaljes i kad ti se zahtev odobri (to mora zato sto im iznosis $$$ iz amerike). Inace, uopste me ne mrzi da objasnjavam, zato pitajte slobodno. Jedino sto sam zatrpan poslom, pa imam malo vremena za pisanje, ali kad god stignem ja cu po nesto napisati. Ukratko - radite! Ima para za sve. Sta vas briga sto ce vam uzeti pola na Turbosquid-u, ipak pola ostaje vama. Postavis model i neko ce ga vec kupiti. Mozda i vise puta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
|
![]()
Posto je tema mrtva od decembra (?!) da je ozivim
![]() ![]() Elem, zadnjih 5-6 meseci nisam postovao 3d jer radim u Eipixu na Pyroblazeru, a to ne mogu da postujem... Ali sad radimo nesto opustenije, za showreel... Cepelin ![]() Radio sam dizajn, model i texturu, a Nenad i Uros ce uraditi materijale i render i animaciju kratku... To ce biti kad bude, a za sad evo da vidite model, pa date koji komentar/kritiku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inace, model sluzi za HD render, (Zoom ce biti max ja mislim do 2, 2.5 puta kolko je ovde na renderima... mada model i texture su prilicno detaljni, mislim da bi do 3 puta sljakalo) Ima oko 100k trouglova, ne znam tacno, texture su 512 (2-3 su 1024). materijala nema, render je cisto neko simple svetlo... Radio sam oko 20ak sati ja mislim... mada moz biti i vise... al ne mnooogo vise. ![]() Poz ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku 3dM@niak na korisnoj poruci: | ||
Psychon@ut (25.5.2008) |
![]() |
#1076 | |
|
![]()
P.S.
Da kazem unapred, za fiziku, CopyPaste za Zone: Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
information junkie
|
![]()
Uuu, svaka čast, odlično urađeno!
![]() LM, dosta su ti prljave ove teksture, ali pretpostavljam da si tako hteo. Drugo, čemu služi cepelin? Jel treba da nosi nešto, pošto ne vidim nikakav prostor za teret, putnike... Sve u svemu, super je! ![]() Molio bih vas da ne postavljate koliko vam poligona imaju modeli, sekiram se kad vidim da moja mašina više ne može da istera ni 80000 u devetki... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]()
Pozdrav barabe.
![]() Sinoć dok mi je max renderovao neku animaciju, upalim ja drugi max i nešto sam se igrao sa pflowom (pokušavao sam da napravim travu) i tako, malo po malo, dođe ideja za drvce i sve ostalo. Slika je uglavnom sačinjena od partikla (osim neba, dimnjaka i stabla) C&C dobrodošli. ![]() (3ds max 7, p-flow, scanline...) Ghost Tree: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]()
Update:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
information junkie
|
![]()
Trava je
![]() ![]() Drvo bi lepše izgledalo da se ne vidi kako grane ulaze jedna u drugu. Ali, what the hell, i ovako izgleda fantastično. ![]() Onaj dimnjak nisi lepo blurovao na obe slike. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Početnički 3D radovi - galerija (WIP, tutorijali) | kinteC | 3D radovi | 2054 | 22.10.2021 19:14 |