|
Zanimljive Web lokacije Lokacije na Mreži koje su vredne pažnje |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
16.9.2007, 16:02 | #1 |
Član
|
My Party Fusion - Chat portal
www.mypartyfusion.com
Jedinstven chat portal, gdje organizujete svoje žurke, pozivate prijatelje, ili jednostavno ulazite u tuđe žurke. Chatujte, "plešite" i pritom dobijate "partyanimal". Nakon nakupljenog "partyanimala" postoji mogućnost čak da dobijete neke nagrade. Ovaj portal postaje sve popularniji i popularniji. Okuplja ljude sa cijelog balkana. Pa, dođite, registrujte se, zabavljajte se. Ako se možda sretnemo, javite mi se. Nick: " SrdjaNN" Pozdrav ! |
16.9.2007, 16:05 | #2 |
Starośeđelac
|
Re: My Party Fusion - Chat portal
U, ala reklamiraju ovo na TV-u. Gledam plakate i po gimnaziji, imaju saradnju sa *********** brendom, koliko sam primjetio.
Poslednja ispravka: VojaM (16.9.2007 u 19:46) Razlog: Žao mi je, nećemo reklamiranje |
16.9.2007, 18:17 | #3 |
Deo inventara foruma
|
Da,ali ne sa W********* nego sa *****************
Ovo se radi jer se promocije vrse po partyjima,kod mene u gradu su bile 4 promocije do sad i bilo je zaista super Poslednja ispravka: Iris (16.9.2007 u 22:52) Razlog: Žao mi je, nećemo reklamiranje |
25.9.2007, 20:44 | #4 |
Veteran
|
Dobro je sto opusteno ide i sa dial-up-om, ali ja sam bio samo par puta i smorio se. Vise volim prave zurke.
|
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Virtual Scene Party - demoscene okupljanje | hr0nic | Brbljaonica | 0 | 17.8.2007 14:05 |