![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mozda sam u manjini ali meni AC nije AC ako nema tih delova u sadasnjosti. Ipak je to centar citavog univerzuma igre, ma koliko ga mrcvarili. Odlican miks istorije i modernih teorija, secam se koliko sam samo oko prvog i drugog dela trazio po netu i sa ostalima nagadjao teorije i peripetije...Ah...nostalgija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Veteran
Član od: 5.9.2017.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 272 puta na 200 poruka
|
![]()
AC Mirage Aiming to Release in August 2023: https://insider-gaming.com/assassins...irage-release/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Član
Član od: 30.7.2007.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 23 puta na 20 poruka
|
![]()
Odloženo za Oktobar mesec -
https://twitter.com/_tom_henderson_/...13887567798291 Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Veteran
Član od: 30.9.2011.
Zahvalnice: 411
Zahvaljeno 251 puta na 168 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Starosedelac
Član od: 25.12.2013.
Zahvalnice: 353
Zahvaljeno 342 puta na 301 poruka
|
![]()
Nisam ubi fanboy niti bilo koje kompanije ali zivota ti objasni mi razliku izmedju toga sto ubi pomera izlazak igre i svih ostalih izdavaca koji to isto rade..?
Послато са SM-A315G помоћу Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Veteran
|
![]()
Ko je pominjao uopste odgadjanja, ako se meni obracas? To sto sam se nadovezao na odredjeni clanak?
Mislio sam na Ubisoft kao kompaniju koja vuce sve gore i gore poteze i uopste ne slusa svoje igrace, spisak njihovih "grehova" i skandala u kompaniji je predugacak. Zato i jesu u istorijskom minusu sa prihodima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Starosedelac
Član od: 7.12.2012.
Zahvalnice: 74
Zahvaljeno 203 puta na 171 poruka
|
![]()
Izbacili su RPG elemente,možda su počeli da slušaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 908
Zahvaljeno 582 puta na 361 poruka
|
![]()
Igre koje izbacuje Activision (izuzev Blizzard dela) i Ubisoft su meni jedne te iste.
CoD, Far Cry i Assassins Creed serijali su postali kao 15 sezona neke američke sapunice. Samo je pitanje kad će prestati da je snimaju. Valhalla mi bio zanimljiv jer je u viking svetu a ovaj Mirage ako bude još neki live service mislim da ću da zaobiđem u širokom luku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 908
Zahvaljeno 582 puta na 361 poruka
|
![]()
Kako vidim to je jedan te isti engine i dalje, mada bolje i tako nego da nakleme RT pa da niko ne može da igra igru. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 152
Zahvaljeno 563 puta na 341 poruka
|
![]()
Fascinantno da AC Unity i dalje izgleda bolje od svih AC igara posle nje, ccc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Član
Član od: 29.7.2015.
Zahvalnice: 102
Zahvaljeno 127 puta na 68 poruka
|
![]()
Dopada mi se spektar boja, atmosfera i naravno naracija Shorej. Ne postoji mocniji i lepsi zenski glas na svetu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 440
Zahvaljeno 129 puta na 83 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Koreli A. na korisnoj poruci: | ||
player1 (28.5.2023) |
![]() |
#33 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Sto se tice ovog prikazanog, pa sta znam. OK je? Mada mi malo uliva nadu sto izgleda nisu previse talasali niti ubijaju sa hajpom i sta sve ne. Moguce da ce ovo biti i vise nego dobar naslov bez preteranog sirenja i komplikacija. Nesto izmedju originalnih AC-ova i ovog novijeg. Mozda i iznenadi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Veteran
|
![]()
Kazu neki izvori da od ove igre ne ocekujemo puno. Mene je sokiralo da postoje samo 4 mete, mada je to neprovereno. Mada i ne cudi kada je prvobitno ovo razvijano kao DLC za Valhallu.
Jezivo je sto po procurelim informacijama, nece biti price u sadasnjosti. Bas bedak. Najveci lepak cele fransize sa kojom sam non stop toplo-hladno, ali ipak fan boy, polako odlazi u poslednji plan. Plus svega je onaj zenski glas, ne znam koje glumice, dugo nisam cuo nista zesce u glasovnoj glumi. Svaka cast na izboru. Ubisoftu je ovo bukvalno sve ili nista, jer su u "necemu" do guse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Član
Član od: 29.7.2015.
Zahvalnice: 102
Zahvaljeno 127 puta na 68 poruka
|
![]()
Navodno cetiri mete i peta, glavna meta kada resis ove cetiri.
Zapravo ono sto sam procitao u navodnim leakovima ne zvuci lose. Mozda i zvuci previse dobro da bi bilo istinito. Igra bi imala pristup nalik Hitmenu (pisao sam vec da je to najbolji pristup za ovu fransizu) mnogo razlicitih mogucnosti da likvidiras metu sto bi moglo biti zabavno i doprinelo bi tome da ponavljanje meta bude legitimna opcija. Navodno je dev tim radio na ovome inspirisan Hitmenom u velikoj meri. Onda, prema leakovima health bar bi bio jako "mali" pa te igra time prosto tera na stealth. S tim u vezi igra bi se oslanjala i na gedzete, dimne bombe, otrove, zamke itd koji bi se otkljucavali sto bi bilo neuporedivo bolje od toga da otkljucavas nadljudske sposobnosti kao u prethodnim delovima. Postojao bi i chasing sistem sa tri ili cetiri nivoa, od toga da te ljudi prepoznaju na ulici i prijavljuju strazi do lovca na glave koji bi ti bio za vratom. Skidanje postera u gradu bi bio jedan od nacina da se to ukloni kao u AC2. Parkir je maltene Origins + nekoliko novih animacija tipa sepanje kada si povredjen i slicno. Ono sto mi se najvise svidja u leakovima je mogucnost da istrazujes svoje mete o kojima na pocetku ne znas bas nista, sakupljas informacije i postepeno otkrivas. Nesto nalik onom DLC-u u Sindikatu kad resavas zlocine sto mi je mozda i omiljeni deo ove fransize. To bi naravno funkcionisalo savrseno jedino ako te igra ne bi vukla ka informacijama. Bar bi bilo dobro da omoguce da mozes da iskljucis pomagala na ekranu kao npr. u poslednjem Tomb Raideru. To je ono sto prema leakovima na neki nacin obecava u ovom naslovu, ali nista dok ne vidimo kako izgleda u praksi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Starosedelac
Član od: 7.12.2012.
Zahvalnice: 74
Zahvaljeno 203 puta na 171 poruka
|
![]()
Drugim rečima Ubisoft nas vraća u 2007 i prvi AC
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Veteran
|
![]()
Svtvarno bi im bio potez decenije da urade remake AC 1 usput, jer ima puno slicnosti.
To bi ih iskupilo za mnoge greske. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.289
Zahvaljeno 3.253 puta na 2.253 poruka
|
![]()
Nista ne verujem Ubishitu, ovo je klasicno jeftino "back to the roots" korporacijsko bullshitovanje... Strasno je kakve fransize poseduju i koji potencijal imaju a sta im rade.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Veteran
Član od: 5.9.2017.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 272 puta na 200 poruka
|
![]()
Ништа онда, време је да се оженимо, направимо децу и одемо у гејминг пензију.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sp01 na korisnoj poruci: | ||
Fabriek (11.6.2023) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Assassin's Creed: Origins | Emix | Akcione igre | 555 | 11.5.2023 8:07 |
Assassin's Creed: Syndicate | mare037 | Akcione igre | 634 | 22.1.2023 21:30 |
Assassin's Creed Rogue | dex3108 | Akcione igre | 158 | 16.1.2018 13:20 |
Assassin's Creed Rebellion | Dantheus | Igre za mobilne telefone | 0 | 27.6.2017 22:40 |