![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Unapred se izvinjavam ako sam omasio podforum...
Imam jedan vrlo cudan problem, nikad mi se ranije nije desilo. Kupio sam racunar pre sedam dana . Konfiguracija je sledeca: MSI 945P-Neo2 Intel Pentium 4 530 3.0 GHz , L2 1MB , FSB 800 Asus EN7600GT 2*512DDR2 itd... A problem je sledeci. Na primer ukljucim Operu ,krstarim i tako to i iskljucim ,ali ona i dalje ostane u procesima tamo kao da nije iskljucena. Isto mi se desavalo sa Firefox ,Winamp i mnogim drugim programima . I tu pomaze samo terminate process. I sto je najgore to mi se desava i kod igrica, i to najcesce kod igrica. Kad idem na quit u nekoj igrici , ono samo kao da zakuje i tu ne pomaze nista osim restarta , nekad cak ni CTRL+ALT+DELETE ne pomaze). Da li neko zna u cemu je stvar? Kao da ima neki problem oko terminacije procesa (logicno ![]() Napominjem da se taj problem ne desava stalno, nego na primer 6 u 10 puta, ali se najcesce desava kod igrica.Skoro stalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Da li si raspolozen da formatiras?
Mislim, problem verovatno mozes da nadjes u Windows OnLine bazi gresaka, ali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Nisam bas raspolozen za formatiranje... bre tek sam dobio racunar sa sveze instaliranim windowsom. Stvarno mi je muka vise od formatiranja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Ako imas Norton System Works pri ruci pokreni ga SA DISKA (nikako ne instaliraj) i neka ti on skenira kompjuter.
Takodje RegEdit, RegistryMechanic i SystemMechanic su dobra resenja za pomoc u takvim stvarima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Izgleda da sam otklonio problem ... Naime, pokrenuo sam antivirus scan (NOD32 ) ,medutim on nije nista nasao , odmah zatim sam pokrenuo spyware scan (Ad-Aware 1.06 SE) ,i negde tokompretrage spijuna NOD mi je prijavio virus u nekom TMP folder i da ga je otklonio ,odmah zatim jos nekoliko. I onda se nastavilo skeniranje spijuna ,i po zavrsetku bilo je nekih desetak spijuna i to sam ocistio. Restartovao racunar ,i posle toga mi se nije deso taj problem niti jednom , cak ni u igrama...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem u vezi overkloka AMD Sempron 64 2800+ | ivanm | Kvarovi | 3 | 9.9.2006 19:03 |
Veliki problem sa RAM memorijom | leka | Kvarovi | 10 | 27.7.2006 10:17 |
Problem u vezi grafike!!! | Konstantin91 | Kvarovi | 1 | 17.3.2006 21:23 |
INCREDIMAIL PROBLEM !!! | schmaug | Aplikativni softver | 3 | 2.3.2006 10:23 |
Problem sa XP-om | vladale | Operativni sistemi | 10 | 21.1.2006 22:11 |