![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 11.9.2012.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Prilikom rada u bilo kojem programu kao i sada dok pisem racunar me sam izbaci, tj. kao da otvorim neki drugi program a ovaj ostane u pozadini ali taj "novi" ja ne vidim. npr dok ovo pisem samo mi chrome ostane u pozadini moram ponovo kliknuti na njega pa nastaviti pisati. Isto se desava i dok radim u bilo kojem drugom programu, a dok sam u Football Manager-u izbaci me iz igrice tj spusti je u taskbar.
Nisam sigran da li je neki virus ili kvar posto se bas ne razumijem u to. Pored toga, vjerovatno je i povezano, na kucistu mi treperi crvena lampica (sve ucestalije kako je racunar optereceniji), prije mi se nije crvena nikada palila ili ne tako cesto pa da je primjetim, dok sada se zelena ne pali nikako. Problemi su se pojavili kako sam se preselio, ne vjerujem da se u transportu moglo nesto ostetiti, ali opet ko zna... Skenirao sam sa antivirusom nije otkrio nista, racunar je ociscen od malware-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 11.9.2012.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Imam jos jedan problem, kada palim racunar on zablokira tj na ekranu bude crna podloga i preko nje tanka vodoravna bijela linija... onda ga restartujem i tek tada se upali normalno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 428
Zahvaljeno 3.921 puta na 3.651 poruka
|
![]()
crvena lampica je kad čita/piše po hard disku.. pretpostavljam da imaš malo memorije, mada može da bude i neki drugi program, a što se tiče linije izgleda da kompjuteru treba vreme da se ugreje
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku water wizard na korisnoj poruci: | ||
joker.c (2.9.2013) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |