![]() |
![]() |
|
Foto i audio/video Fotoaparati, Televizori, MP3 i DVD/DivX plejeri... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 4.3.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav svima...
Molim Vas za malu pomoć. Imam problem sa instalacijom softvera za ovu kameru. Prvo sam pokušao da uradim instalaciju sa CD-a koji je išao uz kameru, a potom i sa fajlom koji sam skinuo sa Logitech-ovog sajta, međutim u oba slučaja se dešava ista stvar. Nakon par sekundi pojavljuje se ovo: ![]() Dalje se ništa ne dešava, dakle ostaje ovaj beli prozor... Kada pokušam da ga zatvorim pojavljuje se drugi, manji i instalacija može da se prekine jedino u Task manager-u. ![]() Pokušao sam da izgooglam problem, međutim bez uspeha... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.409 puta na 2.254 poruka
|
![]()
Desni klik na setap fajl,properties,pa run this progrma in compatibilty mode stavi reicmo vista ili xp sp3,i stavi run this as adminsitrator.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 4.3.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Hvala na odgovoru ali to nije rešilo problem... Tražio sam još na internetu moguće rešenje i uspeo sam da instaliram softver na sledeći način:
2 workarounds I know of for this issue are to perform a silent/unattended install of LWS, or to temporarily create a new user account with Administrative permissions and install LWS on that. To do a silent install of the webcam software (you should have the webcam plugged in): -On Windows 7/Vista click Start, and in search type the full path of the installer file with a /S switch, for example: C:\Users\Owner\Desktop\lws210_full.exe /S -On Windows XP click Start > Run and type the full path with quotations and then /S afterwards, for example: "C:\Documents and Settings\Owner\Desktop\lws210_full.exe" /S A silent install basically installs with all the default prompts and does not open any windows or require any interaction. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.409 puta na 2.254 poruka
|
![]()
Svasta,pa t oje opet isto davanje ovlascenja aplikaciji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa instalacijom Ubuntu 11.10 x64 | Knindza95 | Slobodni softver | 68 | 2.3.2012 0:03 |
Problem sa instalacijom LAN drajvera | M4k4 | Kvarovi | 4 | 30.7.2010 22:17 |
Problem sa instalacijom XP | Slavke | Kvarovi | 7 | 6.4.2010 20:22 |
Joomla i sve u vezi nje | dm@ricn | Web razvoj | 67 | 9.9.2007 12:23 |