![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 26.5.2009.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 28 puta na 16 poruka
|
![]()
Juče sam primetio da su se na našem marketu pojavile komercijalne aplikacije sa sve cenama u dinarima. Trenutno nemam kreditnu karticu, ali treba ovih dana da otvorim Visa elektron pa ću verovatno probati da kupim neki programčić poput PowerAmp.
Da li je neko od vas probao da kupi nešto i kako je to prošlo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Kupovanjem programa/igre koji su dobri podrzavas autora da napravi nesto novo i bolje
![]() Koje su cene za neke programe/igre, bas me zanima, jer nemam ni predstavu koliko mogu kostati, 10e, 100e ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
(da ne pričam da mi je posle winampa za android svaki drugi plejer bezveze)
Obično su cene simbolične, koliko ja znam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 27.5.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 6 puta na 2 poruka
|
![]()
Neces moci sa obicnom Visa electron karticom da kupujes. Potrebno je mislim da bude neka od kartica koje rade na Internetu prava Visa ili neke iz Internet ponuda banaka.
Cene su uglavnom minimalne za aplikacije koje su namenjene sirem krugu korisnika i idu od 1 do 5 dolara najcesce. Komplikovanije aplikacije medju kojima i office aplikacije kao i neke krajnje strucne aplikacije koje su interesantne samo uzem krugu ljudi su nesto skuplje. Za te skuplje aplikacije sto je skuplja aplikacija manja je verovatnoca da ce ti koristiti ![]() Inace meni licno odgovara u potpunosti poweramp i jedan je od mozda 5 aplikacija koje sam do sada kupio (koriscenjem marketenablera pre nevezano za ove danasnje novine) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Pregledanjem sajta jedne banke sam ukapirao ovo što je cubrovic rekao, treba mi visa internet kartica. Koliko vidim otvara se samo sa ličnom kartom. U celu operaciju inače ulazim da uplatim neke Microsoft ispite, ovo sa androidom je samo srećna okolnost.
@Pharaon: Dobro de, naveo sam poweramp kao primer više. ![]() Pre svega bih kupovao utility programe ala titanum backup ili root explorer, koje toliko rabim da mislim da developer zaslužuje naknadu. Koliko ja vidim cene su u mahom između 100 i 500 din (Root explorer je 273 npr.). Super je piraterija, ali ako mogu da priuštim sebi, preferiram original aplikacije koja se sama instalira i apdejtuje mesto da kopam po forumima za novu verziju. ![]() ![]() Poslednja ispravka: toology (13.7.2011 u 13:40) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.397 puta na 3.939 poruka
|
![]()
BTW izasao je novi market i super je
![]() http://www.webpronews.com/android-ma...-books-2011-07 Samo mi zao sto nisu barem free knjige i filmove pustili worldwide ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Član od: 7.11.2008.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 189 puta na 157 poruka
|
![]()
Jesam ja crazy ili novi dizajn Marketa podseca na Metro UI?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
Ok su mi izmene dizajna kod pregleda aplikacija i kategorija, ali ovaj glavni meni sa featured aplikacijama je baš plagijat.
![]() Nadam se da će Google nastaviti sa ujednačavanjem interfejsa, za sada mi aplikacije imaju previše različita grafička rešenja. Sada barem Market, Music Beta i Gallery deluju da su od istog autora. Trebalo bi onda i messaging i gmail da urade na tu tamniju foru sa swipe smenjivanjem ekrana. Pretpostavljam da će biti u Ice Cream Sandwich izdanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
Član od: 26.8.2011.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 36 puta na 31 poruka
|
![]()
Jel trebam da skidam taj novi Android Market ili da cekam da mi dodje Update? Imam 2.3.4 firmware
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nemam ni ja taj novi market
![]() 2.3.4 mi je firmware. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
Zasto su mi pre cene pisale u dinarima, a posle u raznim valutama?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Član
|
![]() Citat:
Winamp ne može da otvori nijedan lossless format, nema ekvilajzera, ne može da pusti southcast radio (barem ne one stanice koje ja hoću da slušam), a piše da podržava. Interfejs mu je užasan kao i sam izgled. Nije to ni W od Winampa (ionako na računaru koristim Aimp). Ako neko zna za muzički plejer bolji od ovoga neka postavi link ili naziv. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Veteran
Član od: 7.11.2008.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 189 puta na 157 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Sh0m1 na korisnoj poruci: | ||
Mr.Simpson (7.10.2011) |
![]() |
#16 |
Veteran
|
![]()
Kupio sam ja preko android marketa.
Imam Visu Virtuon karticu OTP banke. sa 2 klika kupis i to ti je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Veteran
Član od: 4.3.2011.
Zahvalnice: 388
Zahvaljeno 593 puta na 292 poruka
|
![]()
Sad udjoh na Market i meni je sad nova verzija. Imam 2.2 Froyo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Novi član
Član od: 15.7.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Kupio sam tri aplikacije do sada ( Titanium Back Up Pro, Power Amp i Theft Aware ) i nisam vise nasao nista vredno kupovine.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 828
Zahvaljeno 255 puta na 143 poruka
|
![]()
Jel tačno to da moraju da se memorišu podaci o kartici na sajtu?
![]() Poslednja ispravka: zvucnjak (27.10.2011 u 8:33) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa k800i.Znam da tema nije za ovaj forum ali mozda neko zna:) | steffa54 | Aparati i oprema | 10 | 11.7.2008 18:18 |
Je l' ima neko iskustva sa slim kućištima? | Djed Božičnjak | ŠDK - Ostale komponente | 20 | 28.1.2008 20:26 |
Problem sa Acer Aspire 5112 kamericom | endrenovi | Prenosni računari | 5 | 22.9.2007 18:35 |
Ima li neko iskustva sa donosenjem robe iz Madjarske | micicss | Šta da kupim? | 3 | 25.2.2007 22:17 |
Barton 2600+ | dex1 | Overklok | 30 | 17.5.2006 2:06 |