Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Kvarovi

Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima
i nestabilnostima sistema

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 1.1.2007, 21:34   #1
Mean_Machine
Veteran

Član od: 21.1.2006.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 49 puta na 45 poruka
Određen forumom TurboCommander i PRO/e 2000i problem

1. Operativni sistem Win XP sa integ.SP2
Pre par meseci ujak je primetio da mu Turbo Commander ne radi.
Ja sam mu instalirao drugu verziju ali posle nekog perioda(dan dva) program je prestajao da radi. Onda je primetio da mu PROengineer 2000i ne radi i pri pokusaju pokretanja fajla izbacuje sledecu poruku:

C:\Puitanja do instalacionog foldera\xtop.exe is not a valid win32 application.

Posto sam windows je imao gluposti npr. add/remove programs je imao svega par programa a onda par verikala prazno pa ostatak programa

Ja sam mu instalirao WinXP integ.SP2 ponovo(sa razlicitog CD)

I sve bi lepo a posto nista pametno nije radio ujak sem tv i solitera pre par dana proba on TC(koji je instaliran pre 20 dana) i isti problem. Takodje isto se desava sa PRO/e 2000i koji je takodje instaliran pre 20 dana.
Znaci oba programa rade neko vreme i odjednom ne rade pri cemu PRO izbacuje poruku o nevalidnoj aplikaciji a TC nista(znate ono kada kliknete na ikonu dve sekunde cekate i nista).

Ujak nema internet tako da nije virus a posto je formatiran hard pre instalacije win nista od ranije nije moglo da pravi problem.
Problem sa TC se desava i na crack i na shareware verzijama ne zavisno od broja verzije.

Pokretao sam Reg. Mechanical(na starom sistemu) nije pomogao. Na novom sistemu TweakNow RegCleaner Std i opet nista.
P.S. nisam jedini sa onom glupom porukom o nevalidnosti ima par jos likova na netu(google) ali na ptc-ovom sajtu nisu im rekli kako da rese problem.

KOMP JE NOV(SEMPRON 2800+ S754, ASUS K8N4-E, 1GB DDR400 NCP, MAXTOR 80GB, GIGABYTE X600 128MB, Prolink TV kartica neka jeftina) Inace svi ostali programi rade.
Ujak po ceo dan igra Spider karte i Soliter a stalno mu je ukljucen TV. Da to nema neke veze? Ali posto sve ostalo radi valjda ne bi trebalo?
Ajde pomagajte za 10godina cvakanja PC na ovaku glupost jos nisam naleteo.

TEMU SAM OTVORIO NA DVA MESTA JER NISAM VIDEO DA U KVAROVE IDU I SOFTVERSKI PROBLEMI. NEMOJTE JE BIRSATI NI SA JEDNOG MESTA JER MI JE BITNO DA DOBIJEM STO VISE KORISNIH INFO.
Mean_Machine je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Zanimljiv problem Paljenja risiko Kvarovi 7 12.2.2007 1:46
Problem u vezi iskljucivanja programa.... GordoN Aplikativni softver 4 8.11.2006 1:36
Veliki problem sa RAM memorijom leka Kvarovi 10 27.7.2006 10:17
problem sa ramom i klokom procesora mad_skillz Kvarovi 1 18.7.2006 10:50
Problem sa XP-om vladale Operativni sistemi 10 21.1.2006 22:11

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 5:28.