![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#361 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Postao sam vlasnik ovog telefona danas, za čitava 83 evra
![]() P.S. Vidio sam da "kudite" ekran ali prešao sam na Wildfire sa k800i pa sam trenutno oduševljen: ne kažem da nema boljeg, ali za 83 evra stvarno nisam našao bolje - a tražio sam, vjerujte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Refresh: stigla mi je microSD kartica, 8 GB, SanDisk, nisam ništa čačkao oko telefona i ne znam odakle da počnem. Treba mi dobra aplikacija za backup, a zanima me i postoji li ovo što tražim? Evo šta mi treba:
- univerzalno rješenje za rootovanje (pošto ne znam da rootujem ovaj telefon i nisam pokušavao, treba mi kvalitetan i lak tutorijal) - aplikacija kojom ću moći da na PC-u ispišem brojeve telefona, kontakte i email adrese pa da ih kasnije "snimim" u telefon jer imam preko 1000 entryja u imeniku prethodnog telefona koji sam koristio prije Wildfire i ne želim da "nabadam" po telefonu kucajući svaki entry pojedinačno - patnja je ![]() - neki kvalitetan "narodni" forum pored XDA za nabavku aplikacija - igre za ovaj telefon (muka mi je od Angry Birds, ima li nešto drugo?) ![]() - teme i GUI (shell) za ovaj telefon koji/e preporučujete - aplikacija za optimizaciju baterije i optimizovanje radne memorije telefona (svjestan sam da ovaj telefon nije ništa posebno ali još je gore da ga "gušim" nepotrebnim glupostima i želim da oslobodim što više memorije)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Veteran
|
![]()
Pošto sam i ja nedavno kupio svoj prvi android telefon (HTC EVO 3D) a predhodno sam isto imao SE k800i, najviše me mučilo prebacivanje imenika, pogotovo što sam uglavnom za pojedine kontakt imao više informacija (mob, fixni, službeni e-mail, rođendan...) Bio bi veliki smor to ručno unositi...stvar sam riješio pomoću "MyPhoneExplorer-a" koji je primarno program za SE telefone ali je dobio i podršku za android... Pomoću tog programa sam napravio backup svega na SE k800i... e onda je trebalo na računaru instalirati drajvere od HTC-a kako bi ga računar prepoznao a time i MyPhoneExplorer... kod HTC je dovoljno instalirati "HTC Sync" i time se dobiju i drajveri... nakon toga na HTC EVO 3D takođe instalirao "MyPhoneExplorer Client" povezao ga na komp, podesio MyPhoneExplorer za rad sa android telefonima, koji ga je onda prepoznao i poslije samo povukao onaj ranije napravljeni backup....
Takođe MyPhoneExplorer je odličan za uređivanje imenika, kalendara, backup... Što se tiče nabavke aplikacija i igrica, meni je sasvim dovoljan Google Play ...do sad sam instalirao preko 30 raznih aplikacija (besplatne) i zadovoljan sam sa izborom... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku despot77 na korisnoj poruci: | ||
LoneWolf (21.6.2012) |
![]() |
#364 | |
V.I.P. Recenzent
Član od: 8.11.2008.
Zahvalnice: 711
Zahvaljeno 968 puta na 530 poruka
|
![]() Citat:
Ја га имам скоро две године и задовољан сам. Има бољих али је овај скроз, скроз ок. Сада ћу још мало па да га мењам. ![]() Елем, за сво ово време ја нисам чачкао ништа по систему, чак га нисам подигао на Фројо тако да ти не могу рећи много о томе. За теме не знам, све ми стоји како сам га узео, осим што ми позадину краси једна феноменална слика нашег бившег форумаша ЏониХСВ коју ми је великодушно послао без воденог жига. ![]() Оно што је must have је advanced task killer који те једним кликом решава беде. Можеш му чекирати/одчекирати шта не/желиш да угасиш и то памти. Њега можеш наћи на маркету а верујем да сличних а можда и бољих има колико хоћеш. Ја сам са овим задовољан. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dekip na korisnoj poruci: | ||
LoneWolf (21.6.2012) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|