![]() |
![]() |
|
|||||||
| Sadržaj novog broja SK Pružamo vam priliku da nekoliko dana pred izlazak novog broja pogledate i prokomentarišete njegovu naslovnu stranu i sadržaj |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#21 |
|
Novi član
Član od: 17.9.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
@oluja pitanje u vezi distribucije — da li je bilo nekih problema sa dostavom julskog broja?
Ja sam iz Sremske Mitrovice i ovaj mesec broj uopšte nije stigao. Obišao sam 4 kioska u samom centru grada za koje sigurno znam da su ga uvek dobijali, i svi kažu isto — nisu ga dobili ovog meseca. Pričao sam sa prodavačicama, nemaju pojma zašto, prosto im nije stigao. Do sada se ovo nije dešavalo, pa me zanima da li je u pitanju neka greška u distribuciji za ovaj kraj ili je nešto šire. Hvala. |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.317
Zahvaljeno 4.551 puta na 1.344 poruka
|
Citat:
nemamo nikakav uticaj na njih niti imamo izvestaje kakva je prodaja po gadovima
|
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku oluja na korisnoj poruci: | ||
Oggy (16.7.2026) | ||
|
|
#23 |
|
Novi član
Član od: 6.6.2012.
Zahvalnice: 118
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
Ja sam iz Laćarka,ista situacija,našao sam u Maxi-ju,kod podvožnjaka.Po kiosciima nije bilo.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.446
Zahvaljeno 3.428 puta na 2.361 poruka
|
Dobar tekst Kuzme o GTA VI.
Gaming je zaista postao gadna rabota što se mainstreama tiče. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Novi član
Član od: 17.9.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Deo inventara foruma
|
Да ли постоји решење са Новинарницом, не желим да ми пропадну бројеви које сам купио? Из тог разлога сам престао да узимам нове бројеве, не рачунајући јубиларни који сам узео на киоску. Да ли постоји нека друга алтернатива, или је само Новинарница заступник за он лајн издања? То тако прошло и ником ништа, баш лепо. Неком дуне да избрише сервис и оснује други, олакша складиште ..
Да, заборавио сам да је поскупела сва могућа меморија а програми за компресију вероватно уопште не постоје. |
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku todos na korisnoj poruci: | ||
voodoo_ (18.7.2026) | ||
|
|
#27 |
|
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.699
Zahvaljeno 11.461 puta na 7.294 poruka
|
Takav ti je digitalni život moj todose: danas imaš, sutra nemaš.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Deo inventara foruma
|
Свестан сам ја тога, ал' није фер. И на форуму и ван њега сигурно има пуно оштећених корисника. Ваљда је Свету Компјутера циљ да продаја буде већа. Нешто што ће у будућности бити једина опција. Сада је време да се то развије на прави начин. Кад одете на места где се часописи продају видите да је избор све мањи и мањи. Једна од ретких кућа је ваша Политика која још одолева јер има нека епска издања која има своју публику. Најгори сценарио кад се заустави доток папира и кад штампарије стану онда вама као део ланца следе два избора, он-лајн или катанац. Ако нисте тога свесни онда имате проблем. Не знам из ког разлога је доступна само једна опција за куповину?! Могли су да нам оставе опцију да своје плаћене бројеве пребацимо на рачунаре. У том случају би прешао на нови сајт, овако из принципа не желим то да урадим.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 463
Zahvaljeno 4.189 puta na 3.882 poruka
|
biće valjda i na sk arhivi objavljeni
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Starosedelac
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 398
Zahvaljeno 399 puta na 269 poruka
|
A šta se to dešava sa Novinarnicom, ništa ne razumem?
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Starosedelac
Član od: 7.5.2006.
Zahvalnice: 482
Zahvaljeno 523 puta na 364 poruka
|
Da, ova nova ce funkcionisati po nekom principu mesecne pretplate.
Neces imati stare brojeve (iako si ih ranije kupio), osim ako ne platis pretplatu. Bar su mi tako objasnili u mejlu. Za mene je to bezobrazluk, i potpuno sam izgubio interesovanje. Kad mi istekne trenutna pretplata na Novinarnici, ne planiram da obnavljam niti da placam tu mesecnu pretplatu. |
|
|
|
| Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku DBrave na korisnoj poruci: | ||
|
|
#33 | |
|
Član
Član od: 28.1.2006.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 99 puta na 47 poruka
|
Citat:
Ja zadnjih godina imam problem da nadjem normalnu igru po svom ukusu. Presao sam na PS5 pre par godina. Igre su postale kao filmovi: gomila visokobudzetnog *****a, pa moras da se pomucis da nadjes dobar film. Isprobavam sve i svasta i smori me posle par sati. Mozda je i do mene, ne volim open-world igre, ne volim beskrajen dijaloge, ne volim igre gde treba 100 sati gameplay-a, mozda sam i mator da bih mogao da se toliko posvetim (pravi li iko igre za publiku 40+ a da to nisu retro arcade remake-ovi )
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.699
Zahvaljeno 11.461 puta na 7.294 poruka
|
Samo nemoj da gledaš AAA naslove i miran si.
Da živim 300 godina ne bih stigao da odigram sve što hoću
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
voodoo_ (20.7.2026) | ||
|
|
#35 | |
|
Starosedelac
Član od: 17.5.2008.
Zahvalnice: 1.263
Zahvaljeno 689 puta na 497 poruka
|
Citat:
Ima puno starih, odličnih igara, pa i vizuelno lepih. Citirao si o GTA 6, a jesi li prešao ranije nastavke? Sve su odlične igre. Ja sam nedavno ponovo odigrao Vice City. Od novih mogu da preporučim Pragmata. Nije ni mnogo zahtevna. |
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pedjosav na korisnoj poruci: | ||
zchira (21.7.2026) | ||
|
|
#36 | |
|
Član
Član od: 28.1.2006.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 99 puta na 47 poruka
|
Citat:
Ali nisam presao ni jedan. Taj open world koncept mi zapravo nikad nije legao. Prvi Witcher mi je bio najbolji. Drugi Ok ali se vidi da je management rekao "ubacite 6 puta vise dijaloga i neka igra traje duze". Treci je bio previse za coveka koji ima posao i decu ![]() Tako da volim igre koje prenesu pricu, vode te kroz nju. Jedna od najboljih iskustava je bilo igranje "Edith Finch" zbog koje sam zavoleo walking simulatore (ako se taj podzanr tako zove). Dobra mi je bila i Still Wakes the Deep. Jos neke zabavne igre bez mnogo tupljenja su mi npr Wolfenstein: new order i new collosus i sada vec klasici tipa Limbo i Inside ili Planet of Lana, Somerville, Talos Principle 1 i 2 (igranje prvog dela sa hrvatskom sinhronizacijom je tako dobar trip da prosto treba doziveti )Takodje naslovi koji su nesto najbolje za igranje u drustvu (sa ženom, eventualno klincima): It takes two i Split fiction (koji jesu donekle blokbasteri ali su jako zabavni) |
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zchira na korisnoj poruci: | ||
pedjosav (21.7.2026) | ||
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Svet kompjutera 11/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 58 | 9.11.2012 18:35 |
| Svet kompjutera 10/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 86 | 20.10.2012 0:01 |
| Svet kompjutera 4/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 223 | 20.5.2012 16:12 |
| Svet kompjutera 1/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 102 | 27.1.2012 22:09 |
| Svet Kompjutera je dobio upozorenje od BulmaSofta | Branislav Gavric | Forum o forumu | 267 | 25.6.2009 21:44 |