![]() |
![]() |
|
|||||||
| Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Veteran
|
Imam sledeci problem,uzeo sak kod Telekoma ADSL paket brzina 512/64 i od njih sam naravno dobio modem(Huawei SmartAX MT882).U zadnjih nekoliko dana kompijuter mi se sam restartuju,ali samo dok sam konektovan.Kada iskljucim modem kompijuter moze raditi 7 dana nece se restartovati,da je virus valjda bi se restartovao bih se i dok nije konektovan.Zaboravio sam da napomenem da sam forwardowao port,jedino ako zbog toga nije doslo do nekog kvara.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Član
Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 28 puta na 27 poruka
|
Bilo je price o tome, a isti problem sam resio ugradnjom lan kartice, preko usb-a izgleda nece da radi. Moj modem je neki sun-jin, sada pegla ok...
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku bobanf na korisnoj poruci: | ||
tiho86 (5.1.2008) | ||
|
|
#3 |
|
Novi član
Član od: 12.4.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
I meni se isto desava. Prvo mi je modem bio prikacen preko USB-a i cesto se restartovao komp. Zato sam kupio mreznu karticu misleci da ce to popraviti stvari ali opet isto! Dokle god sam prikacen na net komp se restartuje, a kad nisam sve radi kako treba. Da li problem moze nastati zbog napajanja ili maticne? Molim za pomoc jer cu stvarno poludeti!!!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
Pa mozda vam se instaliraju update-ovi od Microsofta pa se komp sam restartuje da bi instalirao update... A ako nije to neznam sta je...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Novi član
Član od: 12.4.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Ja mislim da sam iskljucio update, mada cu pogledati ponovo. Ali komp mi se kotinualno restartuje, bude ukljucen tek par sekundi, koliko je potrebno da se konektuje i restartuje se. S' vremena na vreme (posle 10-ak res. ili vise) sve radi kako treba ali uglavnom na kratko. Ako nije do update...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
E pa to bi bilo previse za update... nije to onda...
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Problem sa novim kompom! | Slavke | Kvarovi | 9 | 11.1.2008 18:17 |
| Fifa 07 - problem sa directX | carloss | Sportske simulacije | 3 | 10.12.2007 10:38 |
| problem sa modemom | Skols | Kvarovi | 5 | 27.12.2006 12:00 |
| Problem sa zvukom u Premieru 6.0 | psmokvic | Video/TV softver | 2 | 9.12.2006 22:11 |
| Problem sa sa LG combo!! | mileki | Kvarovi | 22 | 23.4.2006 20:53 |