![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
E ljudi aj mi kazite koji program je za vracanje fajlova sa necitljivih CD-ova(izgrebanih),ako ima takvih programa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 6.11.2006.
Zahvalnice: 570
Zahvaljeno 169 puta na 94 poruka
|
![]()
Meni je ovaj donekle vratio fajlove, pošto je CD stvarno bio ruiniran
![]() http://www.oemailrecovery.com/cd_recovery.html |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DobroslaV na korisnoj poruci: | ||
Ivan-94 (23.5.2009) |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Naravno da ima takvih programa, ali nemozes da ocekujes cudo, tj da ti bas povrati sve podatke sa dosta ostecenih diskova, ali moze dosta toga sto nemozes normalnim putem da iskopiras, samo treba imati dosta strpljenja jer chupanje fajlova moze potrajati satima, meni je dosad najbolje zavrsavao posao BadCopy Pro (radi i na Windows-u 7)
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Predrag Stankovic na korisnoj poruci: | ||
Ivan-94 (23.5.2009) |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Ma cd nije bas ostecen malo izgreban,i hvala vam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Besplatan program za povezivanje Samsunga D500 sa PC-jem preko bluetootha? | Kitara | Aparati i oprema | 4 | 4.11.2008 13:02 |
Potreban mi je program koji traži wireless signal | srleboj | Prenosni računari | 8 | 22.9.2008 14:29 |
Program za pravljenje image fajlova | hacker_aca | Aplikativni softver | 31 | 26.7.2006 15:25 |
Nemogucnost kopiranja vecih fajlova sa DVD-a | Hard2geT | Kvarovi | 3 | 25.4.2006 10:29 |
Hitno potreban softver za povratak fajlova sa formatirane particije! | Aksic Srdjan | Aplikativni softver | 8 | 12.3.2006 15:42 |