![]() |
![]() |
|
Cvet kompjutera Vicevi, slike, sajtovi i ostale „zezalice”... (POSTOVI SE NE BROJE!) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Starosedelac
|
![]()
Moja navika je krajnje unikatna, nju praktikuje jako mali broj ljudi, prema nedavnom istraživanju. A to je refresh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne radim nikad refresh,ikonice redam "pod shpagu" i svaki dokument znam gdje mi je,uprkos 80% zauzetim hard diskovima od po 80 i 500 GB na mojoj "radnoj" konfiguraciji.
A imam jednog ortaka koji je ispadao krajnje zhestok b0lid. Naime,kad je narezivao neke diskove (mp3 muziku cini mi se) frajer je na disk od 700 MB kopirao preko 2000 SHORTCUTA do mp3 pjesama na njegovom desktopu i hvali mi se covjek kako je uspio da na CD OD 700 MB STAVI 2000 pjesama. Znaci INOVATOR bokkte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Član
Član od: 29.6.2006.
Zahvalnice: 66
Zahvaljeno 120 puta na 53 poruka
|
![]() Citat:
![]() Jedna stvar na koju sam pokusao, ali nikako nisam mogao da se naviknem je "auto hide the taskbar". Znam mnogo ljudi koji bez chekiranja ove opcije ne mogu da zive, ali moj taskbar mora da bude vidljiv non-stop. Znam da je LOL, ali navika je to... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 605
Zahvaljeno 2.479 puta na 595 poruka
|
![]()
pa cekaj cekaj, sta je onda cudno ako svi refreshujete?
Onda je cudna navika to sto ja ne radim isti postupak nikad ![]() a auto hide je tako irritating ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Ja sam refresh pokupio od druga. Kad upalim komp refreshujem jedno 3-4 puta i kad god pogasim sve programe ili se vratim na desktop isto nekoliko puta. Nervoza
![]() ![]() ![]() Inace od ostalih navika... Cesto imam obicaj kad igram bilo koju voznju (NFS uglavnom) na svakih 5-10 sekundi pritiskam B da gledam pozadi. Nekad i po nekoliko puta u 5 sekundi. Neki reflex, ne znam zasto to radim. ![]() Mada se lecim, u Carbonu je onemogucena ta opcija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Starosedelac
Član od: 6.9.2007.
Zahvalnice: 285
Zahvaljeno 155 puta na 120 poruka
|
![]() Citat:
probao i ja, al' ne ide i gledanje unazad u vožnjama.... joj, ima mnogo toga al' se sjetim tek kad pročitam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Novi član
|
![]()
Refresh, naravno.Cak ne mogu ni da se setim nekog kome to nije "cudna" navika!
A pored toga - da pravim *****a po kompu koja vise niko zivi ne moze da ispravi! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Član
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 95 puta na 75 poruka
|
![]()
Auto-hide, obavezno ukljucen. Nemam potrebu da stalno gledam taskbar, a tako imam vise prostora na ekranu. Isto tako mi najvise odgovara kada na desktopu uopste nemam ikonice, vec samo neki prijatan wallpaper - ionako 99% vremena provodim u nekom full screen programu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Veteran
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 155 puta na 64 poruka
|
![]()
Sta vam je s'tim refreshom?? Imam jednog druga koji, kad dodje kod mene, uzme misa i lupa:
Kod:
for (int i=0; i<1000; i++) { desni_klik_na_desktop; refresh; } ![]() Ne znam zasto, ali me to mnogo nervira... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]()
ja se razbijam od refresha
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.495
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Ovo ode u refresh temu,jos da udare glasanje...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Veteran
Član od: 4.10.2006.
Zahvalnice: 293
Zahvaljeno 37 puta na 27 poruka
|
![]()
Evo sta je moj tata rekao mom mladjem bratu, koji kao vi, non-stop udara po refreshu- " Sine, pa sta to radis!? Nemoj vise to da klikces, pokvarices kompjuter. To dugme je izmisljeno da se klikne na njega jedanput u tri godine, a ne 30 puta u minuti..." LOL
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]()
Ja sam rokao pre refresh stalno. Sad sam se odvikao (kol'ko - toliko). Hehe
![]() A u školi profesor kad vidi da neko udara refresh kao stoka on kaže: - Pa deco ostavite te mašine na miru... Ja se tu, naravno, odvalim od smejanja ![]() A imam još jednu. Ovaj prozor opere je nacentriran do perfekcionizma na sredinu ekrana tako da ima isto odstojanje od ivica ekrana (prozor nije maksimizovan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Starosedelac
|
![]()
I ja isto refreshiram, sta ces...Kad crkne mis tu je F5.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Ex Parrot
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Član
Član od: 16.6.2007.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 71 puta na 42 poruka
|
![]()
Imam neverovatnu veliku zelju da izbrishem sve sa ekrana
Ekran mi je prazan pa cak sam i Recycle Bin izbrisao u registri-u XD I onda kad pretrazujem net svaku zanimljivu sliku koju nadjem snimam na destop pa nedeljno jednom napravim selekciju i poslazem ono shto mi treba u d:/slike/ a ostale shift+delete XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Šta god skidam sa neta ide na desktop, pa sam prinuđen da vršim generalno spremanje svake subote!
![]() ![]() BTW, ja izgleda nisam normalan - nikad ne refreshujem. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Starosedelac
Član od: 19.4.2006.
Zahvalnice: 229
Zahvaljeno 377 puta na 260 poruka
|
![]()
Za čega služi refresh?mislim refresujem samo firefox nekad al desktop pa neće se ništa promeniti ? mislim ja koristim linux i nikad ne refreshujem a i pre na win nisam imao potrebu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|