![]() |
![]() |
|
Cvet kompjutera Vicevi, slike, sajtovi i ostale „zezalice”... (POSTOVI SE NE BROJE!) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ajde da vidimo ko je naveći Biser, šta je to najgluplje ili najsmešnije što ste videli da pojedini praktikuju kada rade na računaru
Evo par primera 1. Jedan lik čuva ikonice sa desktopa u Recycle Bin, čuo od nekoga da ne valja da puno ikonica stoji na desktopu pa mu tako praktično da ih skladišti, kad mu koja zatreba izvadi je iz korpe, pa kad završi vrati je nazad 2. primer je još žešći, bilo šta da iskopira u kompjuter, sve ide na desktop, folderi za muziku, filmove, igre, slike itd.. sve mu se to nalazi na desktop-u, kaže on šta ti mene učiš da ne treba tako ja se ovako najbolje snalazim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
To se zove "urbani krš"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 605
Zahvaljeno 2.479 puta na 595 poruka
|
![]()
hehe, nisam ja daleko od druge kategorije, sta je tu cudna navika?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Ja licno lupam refresh posle svakog zavrsenog posla...navika...(na racunaru that is
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.495
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Patim od toga da mi desktop bude cist,da ima malo ikonica,i da mi u sistem tray-u bude samo najneophodnije,sve sto je vredno ide na drugu particiju,a ko mi ugasi nod32,teram ga da uradi harakiri da ne prljam ruke za dzabe...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
Član od: 13.3.2007.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
|
![]()
Refresh, naravno.Cak ne mogu ni da se setim nekog kome to nije "cudna" navika!
A pored toga - da pravim *****a po kompu koja vise niko zivi ne moze da ispravi! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 95 puta na 75 poruka
|
![]()
Auto-hide, obavezno ukljucen. Nemam potrebu da stalno gledam taskbar, a tako imam vise prostora na ekranu. Isto tako mi najvise odgovara kada na desktopu uopste nemam ikonice, vec samo neki prijatan wallpaper - ionako 99% vremena provodim u nekom full screen programu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]()
Ja skoro nikad ne koristim refresh ali da bide vise od 4 ikonica na mom destkopu ti je nemoguce. Jedna od losoh navika mog tate je da ima u Bookmarku u mozili jedno 50 kategorija i jedno 500 stranica... ne zna cemu mu to sluzi... Inace i mene nervira kad mi komp trosi previse rama onda ga psujem i lupam misa dok ne spustim na toliko koliko ja mislim da nije previse
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Član
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 76
Zahvaljeno 131 puta na 37 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Moja drugarica (bio sam u stvari zaljubljen u nju) je drzala ceo Quake II u Recycle Bin-u. Milion puta sam pokusavao da je ubedim da ga ne drzi tamo i nije htela da me poslusa. Na kraju je stradao jer njen mali brat je hteo da isprazni korpu (vredan decko). Poludela je. A i ja jer sam tada imao integrisanu graficku na pentium kecu pa nisam imao 3D akceleraciju, pa sam uglavnom igrao kod nje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
Član od: 29.6.2006.
Zahvalnice: 66
Zahvaljeno 120 puta na 53 poruka
|
![]()
Haha, ovo sa recycle binovima je stvarno hilarious!
Imao sam i ja svakakvih "napada kreativnosti", ali da držim stvari koje mi trebaju u KANTI ZA ĐUBRE mi nikada nije palo na pamet ![]() ![]() Poslednja ispravka: FooFighter (29.9.2007 u 13:55) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 23.8.2007.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 123 puta na 69 poruka
|
![]()
Navikao sam da sva ona svetla drzim ugasena na tastaturi, da nikad ne koristim CAPS LOCK kad kucam nesto velikim slovima, nego drzim SHIFT
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|