![]() |
![]() |
|
Forum o forumu Pitanja, sugestije i problemi u radu s našim forumom |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pratim ovaj forum tek 2 nedelje, ali primetio sam da neki ljudi imaju povelik broj postovanih poruka. To mi je bilo malo cudno, posto je ovo jos uvek mlad forum... i onda sam otisao na "Spisak korisnika" i na svakoj strani kojih trenutno ima 12 sam kliktao na neke random usere i poredio broj poruka sa rezultatima koja daje opcija "Pronađi sve poruke od korisnika..." Kod obicnih clanova taj broj se poklapa... medjutim kod moderatora i sistem administratora taj broj je mnogo veci
![]() ![]() Predpostavljam da postoji i skriveni deo foruma koji vide samo clanovi redakcije, pa da tu postuju nesto... ili to... ili se svi u SK-u loze kao mala deca da imaju sto vise postova, pa su sebi sipali par stotina na account cisto da ispadnu face ![]() Mozda postoji i neko trece resenje ove "misterije", tj. nesto sto ja ne znam... pa sam sada ispao glup sto sam postovao ovo ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 14.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
ma ima neka tajna veza
|
![]() |
![]() |
#3 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 2.873
Zahvaljeno 3.671 puta na 1.120 poruka
|
![]()
Jednostavno, clanovi redakcije i neki saradnici, imaju svoj, skriveni, deo foruma...
![]() Nisu svi saradnici iz BG a i pomoglo nam je dosta u tweak-ovanju foruma... A forum radi jos od polovine 8 meseca, samo nije bio pusten u javnost... Poslednja ispravka: oluja (15.11.2005 u 16:34) |
![]() |
![]() |
#4 |
eat, sleep & blink
|
![]()
Pa je zato meni izbacivao onu poruku sa username i password kada bi svaki put kucao sk.co.yu/forum ...
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
Član od: 17.11.2005.
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]() Citat:
A sto se tice pocetka rada foruma, svaka vam cast, najstariji srpski kompjuterski casopis kasni celu deceniju za kompjuterskom tehlogijom (internetom). To je nesto kao kada bi Zastava tek sad predstavila brisace za prozore na svojim modelima. I sajt je kasnio dobrih pola decenije, cak je i jedan lokalni servis tepiha dobio svoj sajt pre vaseg, a i bolje je organizovan! Verovatno je projektant IS-a sk.co.yu dobio inspiraciju citajuci neku knjigu Karla Marksa. Kada vas vec hvalim, da spomenem da 99% citalaca SK-a ima PC, ali SK dozvoljava sebi da cak i nekompjuterski casopisi (recimo Tuning Styling) dolaze sa CD-om, sa kojim ce vecina verovatno igrati frizbi ili okaciti o retrovizor. Necu ni da spominjem najnoviju aferu cena hardvera uz review (koji ima i svoju temu na forumu, sa jednoglasnom presudom). Ovo nije bilo nista licno, vec protest vernoga citaoca celoj upravi i redakciji, koji je sve manje i manje veran SK. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Inace, kako ovde moze da se dobije mod status?
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 2.873
Zahvaljeno 3.671 puta na 1.120 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Član
Član od: 13.11.2005.
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Mythbuster
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
|
![]()
ljudi shta znache oni poeni kada odesh u kontrol panel btw neko se nije slozhio sa mojom porukom i stoji mi neka crna reputacija
|
![]() |
![]() |
#11 |
Mythbuster
|
![]()
Ćuti, ja ih imam 4, a najzanimljivije je što sam negativne glasove dobio za postove koji su baš bili ok, ni tamo, ni vamo, a tamo gde sam se prepirao sa ljudima, niko ništa
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
Vidis kakvi su ljudi. S'obzirom da sam citao (mislim) vecinu tvojih postova, mislim da si O.K. Dobijas jednu pozitivnu od mene... |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
![]()
E da sta znaci onaj crveni kvadratic?
|
![]() |
![]() |
#14 |
eat, sleep & blink
|
![]()
Taj crveni kvadratic znaci negativan post.. Pogledaj link:
http://www.sk.co.yu/forum/images/rep...tation_neg.gif Obrati paznju na reputation_neg.gif sto znaci da je negativno. Znaci crveno je negativno, a zeleno pozitivno. |
![]() |
![]() |
#15 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
![]()
A sivo? Imam i sive kvadratice... pise balance...
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
![]() Idi na Uputstvo (gore levo na svakoj stranici) i potraži uputstvo za reputaciju. Magneto pis'o, ja doteriv'o ![]() Admin |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Član
Član od: 17.11.2005.
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Napravio sam skriptu koja kada mi pritisnete na crveni kartoncic, vi dobijete dest pozitivnih poena u roku od nedelju dana, pa sta cekate.
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
Nisi ti to nešto dobro ukapirao. |
|