![]() |
![]() |
|
Tekstovi u SK u rubrikama Test Play, Net Play itd. |
Pregled rezultata glasanja: Da li ste za vise opisa igara u SK sledecih nekoliko meseci? | |||
Dosadni su opisi mp3 plejera, hoću više igara umesto njih |
![]() ![]() ![]() ![]() |
113 | 54,85% |
Super su opisi mp3 plejera smanjite opise igara |
6 | 2,91% |
Napravite umetak sa igrama |
45 | 21,84% |
Ne menjajte ništa |
56 | 27,18% |
Glasanje sa više mogućnosti izbora. Glasova: 206. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 158
Zahvaljeno 61 puta na 33 poruka
|
![]()
Da li ste za to da se poveca broj strana za opise igara? U vreme oko nove godine izlazi najvise igara pa bi trebalo povecati broj opsa u SK. Mogli bi ste da smanjite opise mobilnih i mp3 plejera koji nisu toliko zanimljivi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 79 puta na 55 poruka
|
![]()
Eh to je tvoj stav, meni su recimo bas ti opisi koje si ti naveo kao nezanimljive, interesantniji od opisa igara. Hiljadu ljudi, hiljadu cudi. Mislim da je trenutni odnos strana sasvim dobro izbalansiran.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Pa kad ima puno igara onda ima puno i opisa, samim tim puno i strana za opise. Ne znam da li si mislio mozda na povecanje broja strana po opisu. To mozda ne bi bilo lose. Ne moraju da silom pisu vise teksta ali bi koja slika vise bila dobrodosla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Ja sam za to da se u Test play ubaci neki tekst o igrama, kao onaj Macedonicev o avanturama, od pre 2-3 godine.
![]() ![]() A kako da se poveca broj opisa, kad opisu skoro sve sto se pojavi? ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku caine na korisnoj poruci: | ||
culer (6.3.2008) |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 29.6.2006.
Zahvalnice: 66
Zahvaljeno 120 puta na 53 poruka
|
![]()
Ja sam za to da se ne diraju mp3 plejeri, nego da se jednostavno proširi "Svet igara" za nekoliko stranica. To bi naravno dovelo do određenog poskupljenja, ali ne verujem da bi bilo nešto drastično.
Takođe mislim da bi bilo cool da se između "I/O Porta" i "Ja igrač-a" ubaci još jedan list, čija bi prva strana predstavljala neku vrstu "naslovne strane" Sveta igara (sa nekim cool concept art-om ili screenshotom iz neke aktuelne igre), a sa druge može i reklama. Pretpostavljam da je ovakvih rešenja i predloga bilo i ranije, ali ja redovno pratim SK tek negde od 2002., a starijih brojeva koje sam pre toga gledao se baš i ne sećam. ![]() Još se razmišljam da li da glasam za "umetak" ili da se "ne menja ništa"... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starośeđelac
|
![]()
Zasto bas MP3 plejeri? Pa ne postoji poseban odjeljak za njihov opis, recenzije tih uredjaja se pojavljuju kada ih ima na testu, nisu konstantni u casopisu. A broj igara u Test Play zavisi od broja igara izdatih predhodnog mjeseca. Imam utisak da ne bi bilo ovakvog glasanja i diskusije samo da se sacekao sledeci broj SK-a
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dimo na korisnoj poruci: | ||
Wolverine (4.4.2009) |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
Ako vec nema novih igara, mozda bi bilo mesta za nekoliko retro recenzija. Mada, s obizrom da nas ocekuje navala igara u sledecih nekoliko meseci, broj opisa ce se verovatno drasticno povecati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.040
Zahvaljeno 4.889 puta na 2.828 poruka
|
![]()
Stariji brojevi su zaista imali tu "naslovnu stranu" igračke sekcije koja ničemu nije služila... a onda su shvatili da ta stranica može bolje da prođe ako se proda u reklamu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
|
![]()
Da bi bilo lepo posvetiti više prostora opisima igara - bilo bi
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 840
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka
|
![]()
Eee...sve se plašim da će reklame da izbace
![]() Trebalo bi staviti, ako ne veće (opširnije) tekstove o igrama, onda makar veće slike, ili više slika sadašnje veličine. Međutim, veći tekstovi = veća cena (ili makar više reklama, ne znam šta je gore). Tako da ne treba očekivati bilo kakvo povećanje sadržaja bez povratne reakcije, nažalost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 370
Zahvaljeno 240 puta na 131 poruka
|
![]()
kako prosiriti? kad ni postojeci ne mogu da popune?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.495
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Ili da zaobidju one losije igre,mozda neki retro nekadasnje super igre.
Mogucnosti su velike... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
Član od: 13.1.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Smatram da ne bi trebalo nista izbacivati, jer sam koncept casopisa je takav da se za svakoga nadje po nesto. Sto se tice opisa igrica, moje misljenje je da broj stranica posvecenih tome treba da bude fleksibilan. Jednostavno, ako odredjenog meseca izadje vise igrica "vrednih paznje" i broj stranica posvecenih Test play-u bi trebalo povecati i obratno, kada u mesecu izadje jako malo kvalitetnih igrica, nije potrebno posto-poto puniti stranice opisom smeca koje niko nece ni pokustai da igra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Moze i poseban umetak Svet Igara kao shto je bilo za 12/2006, mada je on bio samo za 2 igre. U svakom sluchaju nece izostaviti da opishu hitove a ako ih bude bilo samim tim ce da proshire test play.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]()
Ja ne bih nista menjao, samo bih voleo da se opisi hardware-a rade malo temeljnije. Svega uostalom.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
Član od: 19.8.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ja sam isto za poseban umetak Svet Igara. Ostalo nista ne mjenjajte.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Starosedelac
|
![]()
Ili bi mogli da telefone i mp3 playere staviti u poseban umetak i umesto njih staviti vise igara. to je moje misljenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Starosedelac
|
![]()
Opet tripujesh...bravo, umetak...ne budi smeshan, to su samo extra troskovi, vishe igara? I ovako je pola magazina posveceno igrama. Moje misljenje je da sve ostane kao shto jeste. Opisi igara su relativni iz broja u broj, zavisi od broja izdatih naslova...to je vec receno n puta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Starosedelac
|
![]()
Ako ćemo pošteno, nisam za to da se poveća broj strana za opisivanja igara (čak štaviše, za to sam da se smanji!). Kupujte, ljudi, Bravo ScreenFun, Gamer, PCFun ili kako već - to su časopisi posvećeni igrama. Ja rubriku "igre" gotovo uvek preskačem (osim kad je u pitanju neka baš baš igra), a u deo foruma posvećen igrama jedva da zalazim. Ako mislite da sam neki okoreli matorac koji ovo priča, varate se - imam 17 godina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|